Zi plină la Rogers Cup: Simona Halep joacă două meciuri în aceeaşi zi (video)

Din cauza ploii de azi-noapte, jucătoarea româncă va juca două meciuri în aceeaşi zi. În prima partidă de azi, Halep a învins-o cu 6-4, 6-2 pe Caroline Garcia într-o oră şi 12 minute. Următoarea partidă va avea loc în această noapte, iar adversara ei va fi Elina Svitolina.
Simona Halep - RogersCup Toronto 2017
Simona Halep - RogersCup Toronto 2017 (Maria Matyiku / Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

În interviul susţinut la sfârşitul primului meci, Simona Halep a declarat, în aplauzele suporterilor, că a încercat tot ce-a putut să poată câştiga primul meci astăzi. "Am vrut să pot juca semifinalele din nou aici, în Canada, deoarece am un sprijin atât de mare de fiecare dată. Mulţumesc! Este foarte plăcut şi sunt fericită să pot juca aici".

Jucătoarea româncă a mai declarat că nu este uşor să joci două meciuri în aceeaşi zi la acest nivel.

Vă invităm să urmăriţi interviul integral mai jos.

***

Reporter: Simona, acest meci a fost mult aşteptat, având în vedere că ar fi trebuit să se joace aseară, dar a plouat. Dar ai avut o parte din suporteri aici, în Canada, susţinându-te în plină forţă.

Simona Halep: Ieri a fost greu pentru că a trebuit să aştept 6-7 ore aici, am fost puţin obosită dar am fost gata înaintea meciului de astăzi şi sunt foarte mândră că am putut juca atât de bine. Caroline nu este o oponentă de care treci uşor şi am încercat tot ce-am putut să pot câştiga astăzi. Am vrut să pot juca semifinalele din nou aici, în Canada, deoarece am un sprijin atât de mare de fiecare dată. Mulţumesc! Este foarte plăcut şi sunt fericită să pot juca aici.

Reporter: Şi acum joci în semifinală în această după-amiază apărându-ţi titlul câştigat anul trecut la Rogers Cup. Cum te simţi?

Simona Halep: Nu va fi uşor la acest nivel să joci două meciuri în aceeaşi zi, dar cred că sunt gata, sunt destul de puternică deci am să fac totul să câştig astăzi. Dar nu o să fie uşor. O să joc cu o oponentă foarte bună şi doar vreau să dau tot ce am mai bun în timpul meciului şi să încerc să lupt.

Reporter: Este clar că ai un grup de suporteri foarte puternic aici. Îţi urăm succes în această după-amiază!