"Zăpada nu acoperă demnitatea de a fi român!" - Protest tăcut la Sibiu

Protest la Sibiu
Protest la Sibiu (Rareş Helici)

Sibienii au ieşit din nou, în pofida ninsorii şi a vremii reci la un nou protest tăcut în faţa sediului PSD, pentru a transmite că românii vor ca actele de corupţie să înceteze. Şi, nu în ultimul rând, pentru a transmite un mesaj de speranţă, mesajul că binele învinge.

"Zăpada nu acoperă tot ...nu acoperă demnitatea de a fi român, curajul de a lupta pentru o ţară democratică, nu acoperă speranţa că binele învinge. După o lungă iarnă întunecată de atacurile asupra legilor justiţiei, de sub zăpadă aşteaptă să răsară la lumină, inevitabil (nu-i aşa?), primăvara europeană.", se arată pe pagina evenimentului.

Tot despre speranţă vorbeşte şi o participantă la protest, despre speranţă şi despre faptul că societatea civilă veghează:

"Au trecut mai bine de 100 de zile de când stăm în faţa sediului PSD din Piaţa Huet, cunoscută ca Zona Liberă de Corupţie. Înainte existau două sedii PSD, acesta din faţa noastră şi cel de pe Tribunei, dar sediul de pe Tribunei s-a transformat zilele trecute în farmacie. Deci există speranţa, iar în ceea ce mă priveşte, vreau să stau cu ochii pe ei până când vor deveni acel partid cu maniere demne de familia stângii europene, până când vor opri abuzurile privind legile justiţiei şi actele de corupţie. Şi până când şi acest sediu se va transforma în ceva cu valoare adăugată comunităţii. Oare ce ar zice de o bibliotecă?", a declarat protestatara, pentru Epoch Times.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne