Voturile "fantomă" de la moţiune. Propunerea USR privind constituirea unei comisii, respinsă

Parlamentarii nu se înghesuie deloc să investigheze scandalul voturilor "fantomă" de la moţiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Grindeanu.
Vot cu bile in Parlament
Vot cu bile in Parlament (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Propunerea înaintată de Uniunea Salvaţi România privind constituirea unei comisii parlamentare de anchetă în legătură cu votul de la moţiunea de cenzură a fost respinsă.

Un număr de 279 de parlamentari au votat ''împotriva'' iniţiativei USR, 46 au fost ''pentru'', în timp ce 38 s-au abţinut.

Potrivit Agerpres, propunerea a făcută în plen de senatorul USR Mihai Goţiu care a cerut suplimentarea ordinii de zi cu un punct privind constituirea unei comisii de anchetă pe marginea votului de la moţiunea de cenzură.

"Există din înregistrările video care au fost făcute suspiciuni de furt în Palatul Parlamentului. Numărul celor care au votat este mai mic decât numărul total de voturi. Vă rugăm să puneţi acest punct pe ordinea de zi pentru a înlătura aceste suspiciuni care planează asupra parlamentarilor români", a declarat Goţiu.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a reamintit că Birourile permanente reunite nu au aprobat miercuri propunerea de completare a ordinii de zi.

Mai multe detalii despre voturile "fantomă" de la moţiune găsiţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne