Voiculescu: Medicamente esenţiale dispar din nou. Bodog continuă să facă poze, vizite şi glumiţe

Pacienţii şi medicii trebuie să apeleze din nou la românii care călătoresc în străinătate să aducă medicamentele esenţiale, după ce problema fusese rezolvată în timpul Guvernului Cioloş, a atras atenţia fostul ministru Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Guvernele PSD-ALDE au anulat, au dus în derizoriu sau refuză să folosească măsurile bune luată cu în an în urmă de Guvernul Cioloş, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de socializare, fostul ministru tehnocrat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care a distribuit un articol intitulat "Românii bolnavi grav nu găsesc medicamente. Statul le cere timp, deşi mulţi nu îl au".

"Întoarcere în timp. Nimic altceva. Asta facem: ne întoarcem în timp. Medicamente esenţiale, medicamentele cele mai ieftine, dispar din nou din România. Pacienţii şi medicii români trebuie să apeleze din nou la români care călătoresc în/din străinătate să aducă medicamentele. Radu (Iftode) face asta deja de ceva vreme, încă de când călătoream împreună cu avionul aproape în fiecare săptămână. De data asta, pentru copilul domnului Albu, Radu a adus medicamentele şi eu le-am plătit. Alţii şi le plătesc singuri. Dacă pot. Şi dacă găsesc pe cineva care să le aducă. Iar alţii, cei care nu au rude în străinătate şi nu apelează la ONG-uri (sorosiste, desigur) sau la români răi care lucrează pentru bănci (rele şi sorosiste şi ele)... ei ce fac? Ei ce pot face???", a scris Vlad Voiculescu.

Potrivit fostului ministru al Sănătăţii, medicamentele esenţiale - acele medicamente care sunt cele mai ieftine şi cele mai eficiente - trebuie prioritizate, mecanismele puse la punct anul trecut trebuie folosite, iar exportul paralel al medicamentelor cu probleme trebuie oprit.

"Măsurile luate anul trecut de Guvernul Dacian Cioloş au fost lăudate cu multiple ocazii de Comisia Europeană, prezentate în Parlamentul European şi luate ca model de bună practică în studii internaţionale. Nu a contat. Guvernele PSD-ALDE le-au anulat pe unele, le-au dus în derizoriu sau refuză să le folosească pe celelalte. Iar domnul Bodog... domnul Bodog continuă să facă poze. Şi vizite. Şi glumiţe...", a subliniat Vlad Voiculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne