Voiculescu: Lucan transmite un mesaj pentru mafia din Sănătate!

După ce se vor mai linişti puţin apele învolburate acum de cazul Lucan, mafia din Sănătate va ieşi la televizor să acuze că se vrea distrugerea sistemului medical românesc şi să vorbească despre statul paralel şi interese străine, avertizează Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Ajuns în faţa instanţei, chirurgul Mihai Lucan a transmis un mesaj pentru restul mafiei din sănătate, şi anume: "dacă mă duc eu, vă trag după mine. Săriţi toţi acum că altfel voi urmaţi!", opinează fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, comentând declaraţiile făcute de doctor la Curtea de Apel, unde s-a judecat contestaţia procurorilor la măsura controlului judiciar.

"Impresia mea este că procesul nu este procesul lui Mihai Lucan (...). Este procesul medicinei româneşti.” Acesta este mesajul domnului Lucan la Curtea de Apel.

Nu, nu este pentru noi. Oricare om cinstit - medic sau nu - o să râdă sau o să zâmbească amar la auzirea sau citirea acestor vorbe.

Este un mesaj pentru restul mafiei din sănătate. Acelor domni le transmite aşa: dacă mă duc eu, vă trag după mine. Săriţi toţi acum că altfel voi urmaţi.

... şi vor sări! După ce se vor mai linişti puţin apele îi veţi vedea cum apar la televizor să spună că “se vrea” distrugerea sistemului medical românesc, că “statul paralel”, că vreau eu să duc pacienţi sau organe în străinătate, că “interese străine”, “agenturi” şi alte aberaţii şi sudalme", opinează Vlad Voiculescu, printr-o postare pe Facebook.

Fostul ministru spulberă şi afirmaţiile doctorului care, în apărarea sa, a invocat faptul că timp de 20 de ani, Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj Napoca, pe care Lucan e acuzat că l-a spoliat, ar fi fost controlat de ani de zile şi nimeni n-a constatat nereguli.

"Mai departe, domnul Lucan spune aşa:

“Institutul a fost parte unui sistem sanitar. Timp de 20 de ani a fost controlat, evaluat şi, DINTR-O DATĂ... în 2016 şi 2017 a devenit un element".

Chiar aşa... ce s-a întâmplat oameni buni DINTR-O DATĂ în 2016?

S-a întâmplat un lucru simplu: NORMALITATEA!

Normalitatea aia s-a numit “guvern tehnocrat” în 2016. Şi normalitatea aia vine peste ei, oricât de mult ar încerca să ne ducă înapoi în trecutul comunisto-mafiot, singura lume pe care o cunosc aceşti oameni, singura căreia i se pot adapta", scrie Voiculescu.