Voiculescu: Grindeanu sărută acum spăşit cizma care i-a strivit capul cu doar câteva săptămâni în urmă

Fostul premier Sorin Grindeanu s-a "împăcat" cu liderul suprem din PSD, Liviu Dragnea, care a arătat "multă înţelegere" şi i-a vorbit "părinteşte".
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Schimbarea la faţă a fostului premier Sorin Grindeanu, care a decis să lase în spate resentimentele faţă de liderul PSD Liviu Dragnea pentru un post "călduţ" de diplomat, nu a trecut neobservată în tabăra "tehnocraţilor".

"Vi-l mai amintiţi pe Sorin Grindeanu? Da, acel vechi pesedist din Banat care părea că s-a săturat de cizma lui Dragnea pe gât şi reuşeşte în sfârşit să separe binele de rău? Cel care a semnat OUG 13 şi mai apoi a spus că regretă? Ei bine, domnul Grindeanu pare să-şi fi adus aminte că partidul mai are multe de oferit. Spăşit sărută cizma care i-a strivit capul cu doar câteva săptămâni în urmă", a remarcat, ironic, pe pagina sa de Facebook, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu.

Tehnocratul a citat o parte din "minunăţia de declaraţie" făcută cu o zi în urmă de Grindeanu:

"Nu cred că (Liviu Dragnea - n.r.) a trecut cu totul peste ceea ce s-a petrecut, dar a arătat multă înţelegere. Mi-a vorbit despre tinereţe şi despre tentaţii, despre loialitatea faţă de partid şi despre datoria faţă de ţară. Aş zice că mi-a vorbit părinteşte. Sper că ceea ce s-a întâmplat îmi va aduce un plus experienţei politice, un plus pe care îmi doresc să-l folosesc in continuare în interiorul partidului".

"Ciuma Roşie s-a refăcut, mai şireată şi este la vânătoare. Le vom mai putea ţine piept încă odată?", a mai precizat Vlad Voiculescu, adăugând hashtag-urile #ciumaroşie şi #altaintrebare.