Vlad Voiculescu: Nu au nicio limită, nu îi mişcă nimic. Dragnea şi ai lui vor da foc României dacă e nevoie

Oamenii care au fost în stradă în frig, cele jumătate de milion de lumini aprinse în noapte nu înseamnă absolut nimic pentru Dragnea şi ai lui, a remarcat fostul ministru tehnocrat Vlad Voiculescu.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Pentru liderul PSD Liviu Dragnea şi ai lui, niciun preţ nu este prea mare pentru a păstra puterea în propriile mâini şi a se scăpa de închisoare. Vor da foc României dacă este nevoie pentru că preţul nu îl plătesc ei, a atras atenţia, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Vlad Voiculescu.

"Nu au nicio limită. Nu îi mişcă nimic. Oamenii care au fost în stradă în frig, cele jumătate de milion de lumini aprinse în noapte nu înseamnă absolut nimic pentru Dragnea şi ai lui. Nu contează ce spun europenii sau americanii. Nu contează ce efect au mizeriile sordide pe care le scoate pe gură Tăriceanu despre protestatari, despre Uniunea Europeană, corporatişti şi multinaţionale. Nu contează câte job-uri şi investiţii vor lua alte drumuri din cauza lor", a declarat Vlad Voiculescu.

Potrivit fostului ministru, job-uri, ajutor pentru cei în nevoie, spitale curate, medicamente, şcoală pe bune... nici ei, nici copiii lor nu vor avea vreodată nevoie de aşa ceva. De niciuna dintre astea.

"La spital merg în străinătate. Beizadelele au slujbe aranjate la stat sau deloc, nu o să îi vezi lucrând undeva. Şcoala nu a fost nici pentru ei nici pentru copiii lor o prioritate, doctoratele se rezolvă altfel, iar de săraci chiar nu le-a păsat niciodată. Lor şi poporului le livrează otravă la schimb. Ură şi învrăjbire şi poveşti despre străini care ne vor răul. A funcţionat 50 ani, de ce nu ar funcţiona din nou? Partidul există, propaganda există, duşmanul a fost identificat, totul este în desfăşurare. Cu consultanţi din Israel, ca sa fie treaba serioasă", a adăugat Vlad Voiculescu.

Fostul ministru avertizează că, pentru a-şi îndeplini obiectivele, Dragnea & Co nu va ezita "să dea foc României" dacă este nevoie.

"Pentru Dragnea şi ai lui, niciun preţ nu este prea mare pentru a păstra puterea în propriile mâini şi a se scăpa de închisoare. Pentru că preţul nu îl plătesc ei. Vor da foc României dacă este nevoie", a mai precizat Vlad Voiculescu, adăugând hashtag-urile #rezist şi #11decembriecelmaiscumpweekendacasasaulamunte.