Vlad Voiculescu: Legea vaccinării va fi asumată de Guvern

Dacă nu vrei să îţi vaccinezi copilul, minimul pe care ţi-l poate cere statul este să iei o decizie informată, a opinat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în contextul în care există un mic curent anti-vaccinare în rândul societăţii noastre.
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu (Florin Chirilă / Epoch Times România)

Legea vaccinării - care o să fie disponibilă public în următoarele săptămâni - va fi asumată de întregul Guvern Cioloş, a declarat, la Digi24, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"Susţin vaccinarea şi susţin importanţa vaccinurilor. Avem legea vaccinării, pe care o avem în pregătire şi care o să fie disponibilă public în următoarele săptămâni. Vă voi putea spune decizia pe care a luat-o Guvernul în integralitatea sa. Cu siguranţă e o decizie pe care trebuie să ne-o asumăm ca Guvern", a declarat Vlad Voiculescu.

Întrebat dacă susţine obligativitatea vaccinărilor, el a răspuns: "Poziţia mea e următoarea: trebuie cel puţin să iei o decizie informată, dacă nu vrei să îţi vaccinezi copilul, minimul pe care ţi-l poate cere statul este să iei o decizie informată, să fii dispus să iei toate informaţiile despre riscurile şi beneficiile vaccinurilor şi să iei o decizie informată".

Dacă ar fi vorba despre propriul copil, Vlad Voiculescu susţine că şi l-ar vaccina cu siguranţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne