Vlad Alexandrescu: Dragnea apare ca un reformator, într-o perioadă tulbure pentru baronii acestei ţări

"Spuneţi adio cincinalelor şi bun-venit Strategiei României douăzeci patruzeci!", a comentat ironic fostul ministru Vlad Alexandrescu intenţia liderului PSD, Liviu Dragnea, de a stabili cursul ţării până în anul 2040.
Vlad Alexandrescu
Vlad Alexandrescu (Facebook, Vlad Alexandrescu)

Într-o perioadă tulbure pentru baronii acestei ţări, preşedintele PSD Liviu Dragnea şi-a asumat "imensa onoare" de a conduce comisia care va putea stabili strategia României pentru următorii 20 de ani, a afirmat, pe pagina sa de socializare, fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu.

"Liviu Dragnea nu este oricare preşedinte de partid, el apare ca un reformator, un om de nădejde. Pesediştii dinaintea lui, precum Ponta sau Năstase, au întinat numele PSD şi idealurile socialismului în România. Într-o perioadă tulbure pentru baronii acestei ţări, unde dreptul de a fura nu mai este garantat, unde justiţia îi tratează ca pe nişte cetăţeni obişnuiţi şi sunt unele zvonuri, terifiante de altfel, că s-ar putea şi ca averea să le fie confiscată, întreaga pleiadă a condamnaţilor penal şi-a pus pe tron pe cel mai abil dintre conducătorii săi. Membrii PSD, ALDE, UDMR, infractorii, plagiatorii şi toţi cei ce împărtăşesc aceleaşi năzuinţe visează la o lungă perioadă de stabilitate, asemenea anilor ’90", a declarat Vlad Alexandrescu.

Fostul ministru consideră că tocmai pentru acest motiv Liviu Dragnea a luat asupra sa imensa onoare de a conduce Comisia douăzeci-patruzeci, comisie responsabilă cu elaborarea acestei strategii.

"Uitaţi-vă cum arată Codul penal în viziunea penalilor, ce modificări propun şi votează în Parlament. Aceeaşi gaşcă va pune pe hârtie dorinţele sale pentru viitorul nostru. Următorii 20 de ani ai ţării decişi de aceeaşi oameni care au distrus-o în ultimii 30. Este absurd, este revoltător şi este trist, dar nu este şi totul pierdut. Mici vătafi orgolioşi care să ajungă mari şefi de stat au tot fost şi toţi s-au dus la un moment sau altul. Dictatorii se ridică uşor, dar cad greu. Unii prind câţiva ani de domnie, alţii căpuşează o întreagă naţiune timp de decenii. Dar toţi cad în cele din urmă. Asta trebuie şi noi să facem, să învingem marea coaliţie a celor ce vor să tragă România în jos spre bezna istoriei, către o stare perpetuă de sărăcie şi subdezvoltare", a afirmat Vlad Alexandrescu.

În final, senatorul a face un apel către români: "Trebuie să câştigăm fiecare tur de alegeri din următorii 2 ani, trebuie să readucem România pe direcţia europeană şi să o salvăm cât timp mai poate fi încă salvată".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne