VIDEO. "Securistan! SUNTEM MONITORIZAŢI, PUŞI PE LISTE ŞI ASCULTAŢI" Angi Şerban, revoltată după declaraţiile unei deputate PSD

Angi Şerban (Facebook/coruptia.ucide)
Loredana Diacu
20.01.2024

Angi Şerban de la Corupţia Ucide, activista ridicată de poliţie de acasă pentru o postare pe Facebook, a reacţionat dur după ce o membră a comisiei parlamentare pentru controlul SRI, deputata PSD Oana Florea, a justificat abuzul poliţiei asupra ei prin argumentul că „avea antecedente”. Mai mult, cum deputata PSD a ţinut să explice că era firesc ca activista (ridicată de poliţie de la altă adresă decât cea din buletin) să fie monitorizată, Angi Şerban subliniază că practic trăim în Securistan şi îi cere deputatei să răspundă la o serie de întrebări.

Reamintim că Angi Şerban a fost luată pe sus de poliţie din casă după o postare pe Facebook ce viza atitudinea provocatoare a autorităţilor la protestul fermierilor şi transportatorilor, dusă la secţie, amprentată, fotografiată şi controlată inclusiv în lenjeria intimă.

Mai multe informaţii despre ridicarea activistei Angi Şerban pot fi citie aici.

Redăm postarea lui Angi Şerban

"I-auziţi-o p'asta!!
V-am mai pregătit un #phrowectwil (a nu se înţelege de fhoc, că acum trebuie să stau să desenez ca să nu mă salte miliţia din pat!)
Luni (15.01), la emisiunea "Studio Politic" de la Digi, în jur de 16:00 aşa, apare în platou doamna deputată PSD - Oana Consuela Florea.
Aşa şi?
Păi să vedeţi..!
De unde să încep?
Long story short - doamna Florea este din 2018 membru al comisiei care controlează SRI - Serviciul Român de Informaţii de la Parlament şi preşedinta Grupului de Control al EUROPOL.
Aţi inţweles? Am multe date (publice) despre ea, le public pe rând. Cine le vrea să zică, sunt centralizate şi publice.
Hai să vă spun cum a scăpat-o gura la DIGI că suntem monitorizaţi.
Bă, voi auziţi ce spun??
Membru în Comisia pentru SRI de la Parlamentul României - Camera Deputatilor SPUNE ÎN DIRECT LA TV CĂ SUNTEM MONITORIZAŢI!!
Pwahahahahaha!
M-am întors pe dos! Jur!
Să mai menţionez că e marionetă pusă în geam să ia pensia de-alu' Dan Voiculescu? Parcă ţi-era şi greu să-l miroşi, mai ales când vine vorba de securisme!
Tot asta este ba membră, ba vice, ba preşedinte între 2009 - 2018 la: Comisia care se ocupă cu Verificarea Organizării Alegerilor; Comisia Juridică de Disciplina şi Imunităţi; membră în Comisia Juridică CD (acolo se fac legile organice ale ţării), membră în Comisia pentru Siguranţa Naţională!!- info. publică, btw.
În perioada 2009-2014 a fost director executiv al Fundaţiei pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), care a fost înfiinţată în anul 2008 de DAN VOICULESCU.
Şi membru în toate comitetele şi comiţiile alea ÎN ACELAŞI TIMP!
Şi-a scăpat porumbelu' pentru că a hingherit-o Oana Ţoiu când a văzut-o că bătea apa-n piuă pe lângă tufiş şi nu zicea nimic de abuzul făcut de Poliţia Română - Ministerul Afacerilor Interne, Romania!
Hîhîhî
Eh, şi luată aşa pe sus, s-a agitat şi s-a scăpat (e în video) că:
Făcând referire la ce zicea Viorica Vasilica Dăncilă de Crăciun - că i-au rupt ciorapii unii care SE ŢINEAU DE MÂNĂ CU MINE, deci NU EU! Ce tzatză, băbăiatule! Gura lumii.
Ce jenant e să ieşi cu de-astea?!!
Deci cucoana m-a demonizat, m-a făcut golancă.
Că asta-i retorica - "golanca asta"; nu vă sună cunoscut? Nu pot să spună că sunt proastă, da' le arată bau-baul cu golanca, numa' că-ntre timp e toată lumea mai golancă aşa pentru că suntem cam sătui de ei. BREAKING NEWS, ce să zic!
Apoi
Continuă Ţoiu să o întrebe care e legătura cu mandatul trecut (la cel al lui Dăncilă se refereau) cu percheziţionarea cetăţeanului la chiloţi? E cumva o răzbunare PSD?
Şi asta se pierde cu firea şi zice:
Având în vedere că este o persoană cu aceste ANTECEDENTE (...) ESTE O PERSOANĂ MONITORIZATĂ DE ANUMITE ORGANIZAŢII ALE STATULUI CARE MONITORIZEAZĂ AGITATORI!
Ia-lllllll!!!! Atââât!!!
A ZIS-O!!! SUNTEM MONITORIZAŢI CEI CONSIDERAŢI AGITATORI!! - whatever that means că şi-aşa e "în interpretarea" lor.
Bă, voi auziţi???!!
Continuă cu faptul că se jură pe roşu PSD că poliţia are dovezi să mă lege!
Poliţia n-are dovezi, că poliţia n-are nici nr. de dosar de la Parchet!
Şi a mai şi minţit în comunicat public că are şi au venit ăia de la Parchet de la Sectorul 5 şi au zis - ntz, nu le-am dat! Am kklău să o dau pe doamna în judecată dacă vreau.
Dar decât să mai cheltui nişte bani pe care nu-i am, mai bine o întreb următoarele, că m-a rugat Corupţia ucide:
Să vină cucoana, reprezentant al poporului, votată la alegeri deputat să ne spună şi nouă
a). Cine întocmeşte aceste liste?
b). Ce alţi "agitatori", care sunt activişti, jurnalişti, profesori, ş.a.md. mai sunt pe lista aia?
c). Ce tratament/ pedepse oferă/le pregăteşte statul român acestor voci critice care spun ceva pe la protest, TV, pe reţele?
d). Ce e cu intervenţia asta în forţă şi cum justifică legal statul aşa ceva?
Nu ce spun trompetele în spaţiul public.
e). Dormitul acesta pe reţelele lui Angi Şerban şi ale altora ca ea câte resurse risipeşte? Şi de ce nu sunt ele folosite în a prinde corupţii şi infractorii periculoşi?
f). De ce n-au fost alocate aceleaşi resurse, cu aceeaşi eficienţă în cazul Alexandrei Măceşanu? Dar în cazurile: Udrea, Bica, Mazăre, Ghiţă, Iorgulescu, Cherecheş ş.a.? Pe ei nu-i aveaţi pe o listă?
Dacă doamna consideră că este normal ca un activist pe care îl numeşte agitator să fie pe lista de urmărire a diferitelor organe ale statului, ne dezvăluie opinia PSD despre cum trebuie guvernat statul şi ţinut în lesă cetăţeanul: să nu protesteze în parlament si să nu se tavaleasca pe jos (cum a citat Florea din activitatea mea) că AUTOMAT e urmărit de organe?
I-auzi, ! Securistan!
De ce vă tăvăliţi pe jos şi nu vorbiţi în şoaptă?
N.B - Amenzile luate pentru protestul din INTERIORUL PARLAMENTULUI AU FOST ANULATE! DECI AI VOIE!
Oana Consuela Florea pune la îndoială o hotărâre judecătoarească şi ne declară cu de la sine putere infractori, sau cu delegaţie de la SRI. Mnah!
SUNTEM MONITORIZAŢI, PUŞI PE LISTE ŞI ASCULTAŢI ILEGAL FĂĂ-RĂĂ DUBII!
Tocmai am primit confirmarea!
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor