Victorie superbă. Simona Halep este în semifinale la Roma

Sportiva română Simona Halep continuă seria victoriilor şi după ce o învinge pe Anett Kontaveit, se califică în semifinale în Italia.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Internazionali BNL d'Italia/facebook)

În optimile turneului WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”, dotat cu premii totale în valoare de 2.775.745 dolari, Simona Halep (locul 4 WTA) a învins-o pe Anett Kontaveit din Estonia (68, cel mai bun clasament: 65 WTA / mai 2017), venită din calificări, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-0.

Jucătoarea surpriză a acestui turneu, Annett Kontaveit, în vârstă de 21 de ani, a trecut de lidera Angelique Kerber, care s-a retras în setul doi.

Primul set a fost la discreţia Simonei, care l-a câştigat cu scorul de 6-2, iar în setul al doilea jucătoarea din Estonia a reuşit să ia un brake şi a depus mai multă rezistenţă.

Pentru calificarea în semifinale, Simona primeşte 350 puncte WTA.

Adversara Simonei va fi olandeza Kiki Bertens (20), care a învins-o pe australianca Daria Gavrilova (33), cu scorul de 6-3, 6-3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport