Vicepreşedinte PSD Timiş: Dragnea să plece de la conducerea partidului şi a ţării. Face rău României

Un om cu două condamnări, una definitivă şi una în primă instanţă, nu poate conduce România, a afirmat vicepreşedintele PSD Timiş, Sabin Bociu, care îi cere demisia şefului său de partid Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării, a solicitat luni, pe pagina sa de socializare, primarul Sabin Bociu, vicepreşedinte al PSD Timiş.

"Prefer să deranjez cu adevărul decât să fac pe plac cu linguşiri!" (Seneca) Sunt membru al Partidului Social-Democrat de 20 de ani, cred în valorile stângii, dar nu mă alătur grupului de sinucigaşi politici şi dezavuez deciziile Comitetului Executiv Naţional! Trăiesc cu speranţa că sunt mulţi colegi ce gândesc la fel ca mine şi că PSD va realiza că Liviu Dragnea trebuie să plece de la conducerea partidului şi a ţării, iar PSD, în plenitudinea sa, să se apropie din nou de idealurile românilor", a transmis Sabin Bociu.

Vicepreşedintele PSD Timiş susţine că un lider politic trebuie să se gândească în primul rând la ţara şi partidul său, nu la interesele proprii, iar "refuzul lui Dragnea de a demisiona face rău României".

"Nemulţumirea românilor, imaginea României în exterior, penibilul situaţiei de a fi conduşi de un om cu două condamnări, una definitivă şi una în primă instanţă, nu contează? Aţi auzit de demisie de onoare? A făcut-o şi Ponta şi Năstase, lideri adevăraţi! (...) Sunt primar din anul 2000! Sunt un om care la fiecare 4 ani dau socoteală cetăţenilor pentru ce fac!", a comentat Sabin Bociu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne