USR: Dragnea vrea să arunce ţara în aer ca să scape de puşcărie. Trebuie să stăm în stradă, probabil va da OUG

Fiecare clipă cu PSD la putere reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri, a avertizat preşedintele USR Dan Barna, după şedinţa liderilor social-democraţi, care a avut loc după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare în dosarul angajărilor fictive.
Dan Barna
Dan Barna (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

PSD i-a trădat pe români pentru un infractor, alegând să facă scut în jurul lui Liviu Dragnea, a transmis vineri seară, după şedinţa Comitetului Executiv al social-democraţilor, partidul Uniunea Salvaţi România.

"Din acest moment, fiecare clipă pe care PSD o petrece la conducerea ţării este o ameninţare la adresa viitorului României. Acest partid trebuie să plece de la putere! PSD a confirmat că este un partid al penalilor. Aşa zişii lideri PSD au dovedit că sunt nişte oameni slabi, fără coloană vertebrală. USR i-a cerut deja demisia lui Liviu Dragnea. O să i-o cerem în fiecare zi", a afirmat USR.

Partidul condus de Dan Barna anunţă că miercuri se votează în Parlament moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

"Dragnea e în stare să arunce ţara în aer ca să scape de puşcărie. Trebuie să stăm în stradă, foarte probabil vor încerca să dea o Ordonanţă de Urgenţă. Semnaţi pentru #FaraPenali! Trebuie să curăţăm clasa politică de infractori. Împreună putem să oferim României o guvernare onestă şi competentă!", a punctat USR.

La rândul său, liderul USR a subliniat că PSD a trădat România şi nu va fi iertat.

"Fiecare clipă cu PSD la putere reprezintă o ameninţare pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri! PSD a ales azi să se solidarizeze cu un infractor împotriva românilor care îşi doresc o societate dreaptă, condusă de oameni cinstiţi şi competenţi. Şi nu oricum, ci distrugând tot ceea ce a mai rămas nepesedizat în această ţară, în primul rând Justiţia independentă. Liviu Dragnea nu a făcut declaraţii după şedinţa liderilor PSD, ci a proferat ameninţări că va merge până la capăt cu oricine îi rezistă: Preşedinte, Parlament, Justiţie. A ameninţat cu anihilarea democraţiei! PSD trebuie dat jos acum de la putere! Îi chemăm pe români alături de noi să salvăm România de Partidul Penalilor! A devenit evident că furtul este în ADN-ul acestui partid care apărându-l pe Dragnea se apără pe sine, de la dispariţie", a declarat Dan Barna.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne