Unii tătici încearcă să-şi imite fiicele în clasa de balet: rezultatul este ... amuzant (video)


Un tată apare împreună cu fiica sa şi încearcă să-i imite mişcările
Un tată apare împreună cu fiica sa şi încearcă să-i imite mişcările (captură video)

Şcoala de dans Philadelphia Dance Center, din Philadelphia (SUA), a postat pe pagina sa de Facebook o iniţiativă prin care invită părinţii fetelor care urmează cursuri de balet să li se alăture. "Sunteţi invitaţi să veniţi în clasă cu copiii dumneavoastră. Mamele pot merge la cursurile de hip-hop. Taţii sunt invitaţi să se alăture dansatoarelor lor preferate şi să participe la cursurile de balet. Aduceţi-vă haine confortabile", scria în postarea respectivă.

Acest apel nu a rămas fără ecou, unii părinţi răspunzând apelului. Taţii şi-au însoţit fiicele la clasa de balet.

Rezultatul, dacă vorbim despre tehnică, a fost un dezastru autentic, dar dacă vorbim despre drăgălăşenie şi despre distracţie, a fost un succes total. Şcoala de dans a înregistrat unele videoclipuri în care taţii dansau cu fiicele lor, iar succesul a fost asigurat. Nu rataţi videoclipul de mai sus!

Părinţii apar împreună cu fiicele lor, încercând să le imite mişcările. Cuvântul încearcă este chiar potrivit, deoarece rezultatul este complet diferit de ceea ce fac fetele. Şcoala de dans a publicat videoclipurile şi, în plus, într-o postare, le mulţumeşte părinţilor care au dansat cu fiicele lor: "A spune mulţumesc este prea puţin pentru a exprima ceea ce simţim. (...) Mulţumim mamelor şi taţilor care au dansat, ceea ce aţi făcut ieri este puţin în comparaţie cu sprijinul pe care îl daţi copiilor dumneavoastră în fiecare zi. (...) Aceasta dovedeşte că arta, dragostea şi familia sunt o limbă internaţională".

Nu contează dacă părinţii au dansat bine sau nu. Lucrul cel mai important este implicarea părinţilor în activităţile copiilor, sprijinul dat şi, mai presus de toate, dragostea lor. Rezultatul este un amestec perfect de paşi de dans dezastruoşi care sigur vă vor aduce mai mult decât un zâmbet.

Mai multe informaţii: Philadelphia Dance Center

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură