Un sobor de vrăjitoare din toată lumea încearcă să-l "lege" pe Trump pentru a ne "proteja" de el

Se pare că nu numai mişcarea Antifa, formată din tineri debusolaţi ideologic şi extremişti de stânga, are intenţia de a-l detrona pe Trump - ci şi cohorte de vrăjitoare de pe mai multe continente.
Preşedintele american Donald Trump.
Preşedintele american Donald Trump. (Getty Images)

Eforturi lunare pentru a “lega” administraţia şi agenda preşedintelui Donald Trump sunt încă în derulare în rândul unui grup internaţional de vrăjitoare.

Într-un articol publicat joi de ziarul britanic The Sun, vrăjitoarea Vicky Adams din Hollywood, California, a declarat că “zeci de mii” de practicanţi ai artelor oculte lucrează împreună pentru a-l opri pe preşedinte:

„Vraja împotriva lui Donald Trump nu este un deochi sau un blestem – ci îi leagă pe Trump şi pe toţi complicii săi pentru a-i împiedica să provoace rău şi să distrugă oameni, animale, mediul înconjurător, totul.

Nu se întâmplă doar în interiorul Statelor Unite – este un fenomen global în acest moment.

Nu toată lumea este de acord cu vrăjile, nici chiar în interiorul comunităţii Păgâne – unii cred că vor exista repercusiuni karmice.

Am ajutat oamenii să-şi configureze uneltele – oamenii au venit în acest loc, în căutare de îndrumări, în special la începutul acestui an, când s-a aflat prima dată [despre aplicarea vrăjii].

[Vraja] este făcută la fiecare Lună Nouă, o dată pe lună – următoarea este în 18 septembrie.

Probabil sunt zeci de mii de vrăjitoare care participă – este greu să ştim exact – dar cu siguranţă un număr mare de vrăjitoare se adună lunar pentru a face această vrajă.

Nu este ceva nemaiauzit ca vrăjitoarele să facă lucruri de felul acesta – de fapt, acest lucru se face de multe decenii”, a declarat Adams.

Zeci de vrăjitoare au fost văzute executând ritualuri în faţa Trump Tower la începutul acestui an – cu doar o săptămână înainte ca un incendiu să aibă loc în interiorul clădirii.

Pe lângă vrăji împotriva controversatului preşedinte, Vicky a declarat că un număr mare de persoane se îndreaptă către vrăjitorie şi magie neagră pentru a-şi îmbunătăţi viaţa amoroasă sau pentru a se răzbuna sau a-şi blestema duşmanii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe