"Un pas mic pentru Dragnea, un salt uriaş pentru România!" - Noi proteste la orizont

Românii care nu îşi doresc să fie o naţie de hoţi ar trebui să se mobilizeze în acest moment crucial când Justiţia şi statul de drept sunt sub asalt şi să iasă în stradă, transmit mai multe comunităţi civice de pe Facebook.
Protest
Protest (Epoch Times)

Pe Facebook s-a dat semnalul de mobilizare pentru un nou protest la nivelul întregii ţări şi Diaspora. Comunităţile Corupţia Ucide, Declic şi Umbrela Anticorupţie Cluj, 600.000 pentru Rezistenţă şi Insistăm îi îndeamnă pe cetăţeni să iasă masiv în stradă duminică, la ora 18.00, reamintindu-le că România se află într-un moment crucial şi că doar împreună românii pot reuşi să îşi ia ţara înapoi.

Protestele sunt anunţate pe fundalul punerii pe repede-înainte a legilor Justiţiei şi pe fundalul punerii sub acuzare a lui Liviu Dragnea într-un nou dosar, lucru care, cred protestatarii va duce la intensificarea asalturilor asupra Justiţiei.

"Liviu Dragnea se află LA UN PAS de a pierde puterea şi de a-şi pierde libertatea. Odată cu el toată caracatiţa de politicieni care a parazitat România în ultimii zeci de ani.

Noi, cei ce nu ne dorim să fim o naţie de hoţi suntem la un pas de a ne lua ţara înapoi. Sau de a o pierde, de a deraia de la direcţia europeană!

Ne aflăm într-un MOMENT CRUCIAL pentru direcţia în care va merge România în următorii ani.

Din acest motiv este vital să acţionăm ACUM! În săptămânile care urmează se va decide totul. Dragnea a declarat, cu subiect şi predicat, RĂZBOI instituţiilor europene care îl acuză că a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului şi celorlalte instituţii din justiţie care îi cercetează faptele. “VA FI RĂZBOI”, cu toţi cei ce îşi doresc o clasă politică purificată de corupţie, război cu cei ce îl contestă, dar şi cu cei ce i-au ales. Cu noi toţi!

Ne întâlnim duminică la ora 18.00 pm, ora României, în pieţele publice din localităţile noastre, fie din ţară, fie din diasporă.

Spunem NU asaltului asupra justiţiei! Apărăm independenţa justiţiei şi ne opunem proiectelor de modificare a legilor justiţiei discutate în acest moment în Parlament", transmit iniţiatorii evenimentului pe Facebook

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne