Un om călătoreşte 60km cu sute de albine libere în interiorul maşinii şi ajunge acasă fără nicio înţepătură!

Albine
Albine (Print screen Facebook)

Trebuie să fii foarte seren şi calm atunci când, în timp ce conduci, o albină se strecoară în maşină, deoarece acest lucru constituie o distragere de atenţie majoră care poate provoca chiar un accident. Dacă acest lucru se poate întâmpla cu o albină, imaginaţi-vă ce s-ar putea întâmpla cu sute de albine ... Ei bine, un american, Wally Leatherwood, nu a avut nicio problemă să conducă maşina, pe o distanţă de 60 de kilometri, înconjurat de sute de astfel de "oaspeţi".

Leatherwood a călătorit în localitatea Weaverville, Carolina de Nord (SUA), pentru a cumpăra trei familii de albine, deoarece dorea să instaleze un stup acasă. După ce a cumpărat albinele, care erau închise în cutii, le-a pus în portbagajul maşinii şi a pornit spre casă. Dar, înainte să plece, s-a oprit să cumpere ceva de mâncare şi a decis să schimbe locul albinelor. Le-a pus pe scaunul pasagerului şi a pornit aerul condiţionat, astfel încât acestea să nu sufere de căldură.

Când s-a întors, după circa 15 minute, a descoperit o scenă destul de înspăimântătoare pentru o altă persoană: albinele scăpaseră din cutii şi împânziseră tot interiorul maşinii. Orice altă persoană nu s-ar mai fi urcat în maşină, dar el a decis să urce oricum şi să-şi reia călătoria. Mai mult, în drum spre casă s-a oprit într-un oraş din apropiere pentru a-şi vizita fiul. Şi a fost chiar fiul său cel care a înregistrat clipul video uimitor. După vizită, s-a urcat din nou în maşină şi a condus până acasă ... fără să primească nici măcar o singură înţepătură!

Bineînţeles, după cum a raportat ABC News 13, atunci când s-a dus să pună albinele în noua lor casă, a primit cinci sau şase înţepături.

Clipul video poate fi vizionat aici.