Un japonez nu a vorbit cu soţia sa 20 de ani. Motivul supărării vă va surprinde (video)

Un japonez i-a vorbit soţiei după o tăcere de 20 de ani...

Soţii Otou Yumi şi Katayama
Soţii Otou Yumi şi Katayama (captură video)

Un cuplu japonez a trăit respectând "legea tăcerii" din perioada anilor '90. Soţul s-a hotărât să nu mai vorbească cu soţia în ciuda faptului că în tot acest timp au trăit sub acelaşi acoperiş. Ba mai mult, în timpul acestei perioade de tăcere s-a născut unul dintre copiii lor.

Acesta - pe nume Yoshiki, în vârstă de 18 ani - obosit de această atmosferă bizară din casă, a decis să facă publică problema într-o emisiune TV. Tânărul nu i-a auzit niciodată pe părinţii săi susţinând o conversaţie, dar aceştia nu s-au comportat întotdeauna în acest mod.

Această situaţie a apărut odată cu naşterea fraţilor săi. Soţii Otou Yumi şi Katayama au avut o relaţie normală până la naşterea primilor copii. De atunci s-a schimbat totul, pentru că ceea ce părea a fi o tăcere temporară a devenit permanentă.

De fiecare dată când soţul voia să-i spună soţiei ceva, apela la unul dintre copii pentru a-i transmite mesajul. Însă soţia nu şi-a pierdut niciodată speranţa că va vorbi cu omul de care se îndrăgostise şi cu care avea trei copii. Dar anii treceau fără să se înregistreze vreun progres.

Programul de televiziune la care a apelat Yoshiki s-a implicat imediat pentru a remedia această situaţie bizară. Copiii au reuşit să-i aducă pe părinţii exact în locul unde aceştia s-au întâlnit pentru prima dată, iar camerele de luat vederi au înregistrat emoţionantul moment.

Aşezat pe o bancă, Yumi, care încetase să-i mai vorbească lui Katayama, a luat iniţiativa uitându-se tot timpul în jos: "Într-un fel a trecut ceva timp de când nu vorbim". Femeia, uitându-se la el, a răspuns că "ştia". Conversaţia i-a făcut să zâmbească atât pe copiii lor, cât şi pe spectatori.

Dar zâmbetul s-a transformat în lacrimi de emoţie atunci când soţul a dezvăluit motivele tăcerii: "Am fost un pic gelos ... Am fost într-o stare proastă pentru că aveai ochi doar pentru copii".

Videoclipul se termină cum Yumi îşi exprimă dorinţa de a vorbi cu soţia sa. "Şi eu îmi doresc", a răspuns Katayama, care i-a mulţumit soţului că, în sfârşit, i-a vorbit după o perioadă de două decenii.

Mai multe informaţii: Daily Mail , El Mundo, Lavanguardia , You Tube

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură