Un alt pesedist "dezertează". Marian Avram trece la PNL şi votează moţiunea de cenzură

Deputatul Marian Avram (cdep.ro)
Andrei Pricopie
11.06.2015

La scurt timp după ce deputatul PSD Gheorghe Roman a anunţat că pleacă din PSD pentru a putea vota moţiunea de cenzură depusă de liberali, încă un pesedist, deputatul Marian Avram, a decis să facă o manevră similară.

Deputatul PSD de Tulcea, Marian Avram, a transmis că a luat decizia să treacă la PNL şi să voteze moţiunea de cenzură subliniind că dreptul la vot este indispensabil într-o democraţie veritabilă.

"Anunţ pe această cale că am luat decizia de a vota moţiunea de cenzură iniţiată de Partidului Naţional Liberal deoarece consider că dreptul la vot este indispensabil într-o democraţie veritabilă. Eu am primit un vot din partea cetăţenilor pentru a le respecta şi promova drepturile fundamentale, iar prin decizia luată astăzi rămân fidel mandatului încredinţat de alegătorii mei" a precizat Marian Avram, potrivit unui comunicat de presă citat de hotnews.ro.

Vineri, în plenul Parlamentului va fi votată moţiunea de cenzură depusă de PNL, denumită "Victor Ponta-demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu e o lozincă".

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor