Turcan: PSD şi ALDE au creat condiţii să scape nu doar corupţii, ci şi violatorii sau criminalii

PSD şi ALDE este o coaliţie unită de hoţie şi de preocuparea comună pentru salvarea hoţilor, a acuzat fosta şefă PNL Raluca Turcan, după adoptarea noului Cod de Procedură Penală.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan a reacţionat, luni seară, după ce coaliţia PSD-ALDE a adoptat noul Codul de Procedură Penală.

"De la ordonanţa 13 din februarie 2017 până acum, vreme de 1 an şi jumătate, românii au fost amăgiţi şi minţiţi de toţi reprezentanţii PSD şi ALDE, o coaliţie unită de hoţie şi de preocuparea comună pentru salvarea hoţilor. Tot noaptea, tot prin abuz şi lipsă de dezbatere.

Este o coaliţie toxică pentru România! Este o zi extrem de tristă pentru România. Consecinţele vor fi greu de evaluat. Sunt create condiţii să scape nu doar corupţii, ci şi violatorii sau criminalii", a declarat Raluca Turcan după votul din plen.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne