Turcan: PSD distruge predictibilitatea României!

Dragnea a fost şeful guvernării, nu Grindeanu, reaminteşte Turcan, în opinia căreia prin războiul cu propriul Guvern, Dragnea distruge în aceste zile tot ce a construit în plan extern preşedintele Iohannis.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD distruge predictibilitatea României, susţine liderul interimar al PNL, Raluca Turcan, în opinia căreia, prin OUG 13 şi debarcarea propriului Guvern, social-democraţii au arătat ce pot face pentru ţară.

Raluca Turcan a mai acuzat că tot ce a construit în plan extern preşedintele Iohannis este distrus în aceste zile de Liviu Dragnea şi că PSD distruge orice predictibilitate a ţării.

"Prin OUG 13 şi debarcarea propriului Guvern în şase luni de zile, PSD a arătat ce poate să facă pentru România", a declarat Turcan, miercuri seara, pentru Agerpres.

Liderul PNL a mai opinat că iresponsabilitatea guvernează România şi a reamintit că Dragnea a fost şeful guvernării, nu Grindeanu.

"Problemele pentru PSD au început din momentul în care şi-au pus o persoană condamnată preşedinte de partid, preşedinte de Cameră şi care vrea să controleze personal toate deciziile Guvernului României. Nu sunt alţi miniştri decât cei aleşi personal de Liviu Dragnea. Cu toate acestea: educaţie - dezastru, infrastructură - dezastru, economie - dezastru, muncă - dezastru! Nu văd ce le-a lipsit în aceste luni pentru a avea performanţă. Dragnea a fost şeful guvernării, nu Grindeanu", a declarat Turcan.

Raluca Turcan a mai susţinut că, în urma celor întâmplate, PSD nu mai are niciun fel de autoritate în România.

"Din toată discuţia legată de Guvern lipsesc oamenii. Oamenii care au votat, oamenii care se uită stupefiaţi la televizor. Este doar o chestiune de orgoliu şi voinţă absolută a lui Liviu Dragnea. Se invocă permanent programul de guvernare. Realitatea este că programul de guvernare nu a contat nicio secundă, de vreme ce prima măsura a fost OUG 13", a concluzionat Raluca Turcan.

Reamintim că miercuri CExN a decis retragerea sprijinului PSD pentru Guvernul Grindeanu. Toţi miniştrii au demisionat, Grindeanu fiind singurul care refuză încă să o facă, până când Iohannis va nominaliza un alt premier, tot de la PSD. Informaţii aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne