Turcan: În loc să-l demită în direct pe Pop, Tudose i-a pus o întrebare în băşcălie şi cu asta basta

Deloc mulţumită de faptul că elevii claselor a V-a nu vor avea manuale în primele două luni de şcoală, fosta şefă PNL Raluca Turcan a opinat că se impune demisia "ministrului incapabil" al Educaţiei, Liviu Pop.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Elevii de clasa a V-a nu vor avea manuale pe bănci, în prima zi de şcoală, ci „soluţii de rezervă” mulţumită ministrului PSD al Educaţiei, Liviu Pop, şi-a exprimat nemulţumirea, pe pagina sa de Facebook, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

Liviu Pop, ministrul Educaţiei, 9 august 2017: „Vreau să îi asigur pe toţi elevii şi părinţii că vom avea manuale de clasa a V-a în 11 septembrie. Avem soluţia de rezervă. Manualele vor fi pe bănci, nu e nevoie să îmi dau demisia”.

Liviu Pop, chestionat de premierul Mihai Tudose, în debutul şedinţei de guvern, 18 august 2017: „Mai pe româneşte, toate manualele cu excepţia clasei a V- a sunt deja în scoli. La clasa a V-a, pentru primele două luni avem soluţia de rezervă, cu îndrumarele pentru fiecare elev, în aşa fel încât, odată cu finalizarea contestaţiilor pe care editurile le-au făcut, să integrăm manualele în timpul anului şcolar”.

„Aşadar, elevii de clasa a V-a nu vor avea manuale pe bănci, în prima zi de şcoală. Vor avea ”soluţia de rezervă”: nişte biete îndrumare (ce-or fi însemnând ele?!), dacă le vor avea şi pe acelea. În loc să-l demită în direct şi fără alte ”soluţii de rezervă”, premierul i-a pus ministrului incapabil o întrebare în băşcălie şi cu asta basta. Vor merge cu alai şi pompă să deschidă noul an şcolar”, a comentat Raluca Turcan situaţia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne