Tiroliana din Parcul Lumea Copiilor face prima victimă. „De ce oare a fugit angajatul? Sunt în regulă actele”

Incident în Parcul Lumea Copiilor
Incident în Parcul Lumea Copiilor

Tiroliana amplasată în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 al Capitalei a făcut vineri seara prima victimă. Este vorba despre o adolescentă care a căzut din instalaţia de agrement de la peste un metru înălţime şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă. În timp ce poliţia a demarat cercetări cu privire la incident şi primarul Daniel Băluţă a decis să închidă repede instalaţia, consilierii USR au ridicat problema autorizaţiilor şi avizelor.

„Accident astă seară la tiroliana din Parcul Lumea Copiilor: o adolescentă, clienta instalaţiei, consideră că nu a fost asistată corespunzător la sosirea pe platoul inferior de către angajatul ce opera tiroliana. În loc să o ajute, acesta ar fi tras de sfoară şi fata a căzut, lovindu-se la picior. Când a anunţat că vrea să sune la 112, operatorul tirolienei a îndemnat-o să nu sune, să se ducă acasă şi să pună gheaţă.

Când a văzut că fata era hotărâtă să apeleze numărul pentru urgenţe, şi-a luat toate echipamentele, a spus că se duce la turnul din deal şi se întoarce să sune el la 112. I-a dat banii înapoi (20 lei) şi a plecat - doar că nu s-a mai întors deloc! De ce oare a fugit angajatul? Oare sunt în regulă toate actele, avizele, garanţiile, certificatele legale în cazul instalaţiilor tirolienei? Ce punct de vedere or avea ITM, C.N.C.I.R., conducerea Primăriei Sector 4 etc? Ne vom interesa în detaliu privind posibile nereguli”, se arată pe pagina de Facebook a USR Sector 4.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat că fata are dureri, amorţeli de la genunchi în jos şi o plagă cu hemoragie la nivelul gleznei, astfel că a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne