Tenis. Novak Djokovic, prezent la turneul pe iarbă de la Eastbourne (ATP)

Jucătorul sârb a acceptat wild card-ul oferit de organizatorii turneului englez, Djokovic disputând astfel pentru prima oară după şapte ani un turneu pe iarbă între Roland Garros şi Wimbledon.
Tenismanul sârb Novak Djokovic.
Tenismanul sârb Novak Djokovic. (BNP Paribas Open/facebook)

Novak Djokovic (30 ani, 4 ATP) eliminat neaşteptat în sferturile circuitului de la Paris, Roland Garros, şi după care anunţase iniţial o posibilă vacanţă, a decis să accepte wild card-ul oferit de organizatorii turneului de tenis de la Eastbourne (Anglia).

"Aceasta va fi prima mea deplasare la Eastbourne. Am auzit lucruri minunate despre acest turneu", a mărturisit principalul favorit la cucerirea trofeului din Regatul Unit.

Circuitul WTA pe iarbă '@AegonTennisEB' se va desfăşura în perioada 25 iunie - 1 iulie şi va avea printre protagonişti tenismeni de renume precum francezul Gael Monfils şi americanii John Isner şi Steve Johnson

În urma evoluţiei de la Roland Garros, 'Nole' a căzut săptămâna aceasta pe locul 4 în ierarhia ATP, fiind pentru prima dată din martie 2011 şi până în prezent când nu figurează pe una dintre primele două poziţii ale clasamentului mondial.