Tenis. Irina Begu şi Raluca Olaru, părăsesc proba de dublu a circuitului de la Cincinnati (WTA)

Cele două românce au fost învinse în două seturi, joi, de perechea Sania Mirza (India)/Shuai Peng (China), scor final 6-3, 6-7 (1), 10-3.
Jucătoarea română de tenis Raluca Olaru.
Jucătoarea română de tenis Raluca Olaru. (Neal Trousdale/facebook)

Cuplul format din româncele Irina Begu şi Raluca Olaru nu a reuşit să acceadă în penultimul act al probei de dublu din cadrul turneului WTA de tenis de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.536.154 dolari, în calea lor opunându-se favoritele numărul 4 a circuitului american - Sania Mirza (India)/Shuai Peng (China).

Sportivele noastre au cedat după o oră şi 40 de minute de joc cu scorul de 6-3, 6-7 (1), 10-3, partida fiind întreruptă la un moment dat, spre finalul setului doi, din cauza vremii nefavorabile.

Begu şi Olaru, care recent au cucerit turneul BRD Bucharest Open, vor primi pentru evoluţia lor un cec în valoare totală de 18.830 dolari şi 190 de puncte WTA.

Celălalt meci din cadrul sferturilor de finală, care le are ca protagoniste pe tenismenele Monica Niculescu (România)/Su-Wei Hsieh (Taiwan) şi perechea ucraineană Liudmila Kicenok/Leşia Ţurenko, a fost amânat pentru vineri din cauza ploii.

Cuplul româno-taiwanez a mai evoluat împreună anul acesta la Biel-Bienne (Elveţia), acolo unde au cucerit titlul.