Tenis de masă. România, eliminată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale (Londra)

Echipa feminină a României a fost învinsă, vineri, în sferturile competiţiei inter-continentale de Hong Kong cu scorul de 3-0, ce se desfăşoară în aceste zile în capitala britanică.
Echipa feminină de tenis de masă a României, Daniela Dodean şi Elizabeta Samara. (arhivă)
Echipa feminină de tenis de masă a României, Daniela Dodean şi Elizabeta Samara. (arhivă) (JANEK SKARZYNSKI/AFP/Getty Images)

România şi Anglia au fost singurele ţări din Europa care au obţinut calificarea la ediţia din acest an a turneului final de tenis de masă ce ce desfăşoară în această perioadă la Londra.

Campioana Europei a fost eliminată în sferturile competiţiei de Hong Kong cu scorul de 3-1.

Cuplul Daniela Dodean-Monteiro/Elizabeta Samara s-a înclinat în faţa sportivelor Hoi Kem Doo şi Ho Ching Lee, scor 3-1, Bernadette Szocs a pierdut cu Wai Yam Minnie Soo cu 3-2, iar Eliza Samara a pierdut cu 0-3 meciul cu Ho Ching Lee.

Sportivele noastre reuşise să se califice din Grupa D în sferturile competiţiei după un excelent 3-0 reuşit în faţa echipei similare a Australiei şi 1-3 cu Taipei.

Delegaţia ţării noastre a avut în componenţă pe Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Viorel Filimon, Daniela Dodean-Monteiro şi Elizabeta Samara.

Gazdele au părăsit competiţia din grupe.