Tatuaje de păr cu imaginea lui Trump, realizate în Taiwan (video)

Tatuaj în păr
Tatuaj în păr (Facebook / XB-Hair)

Un salon de frumuseţe cu sediul în Changhua, Taiwan, a devenit popular pentru imaginea preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, reprezentată într-o nouă modă de tatuaj de păr.

Tatuajul de păr constă în realizarea manuală minuţioasă a unui portret, cu ajutorul unei maşini de ras electrice. Ca referinţă, este folosită o fotografie sau o imagine a ceea ce se doreşte să se reproducă.

Pentru a-şi mulţumi clientul - un tânăr fan al lui Trump, coaforul a practicat tatuajul şi i-a vopsit chiar părul şi sprâncenele, dându-i un aspect asemănător cu cel al preşedintelui SUA.

Clipul video de mai sus prezintă în detaliu această tehnică.

Salonul de frumuseţe din Changhua a creat, de asemenea, alte tatuaje de păr cu diferite modele de animale sau personaje celebre.

(Facebook/XB-Hair)

(Facebook/XB-Hair)

Dar chipul lui Trump, publicat pentru prima dată în 2017 pe Facebook, i-a adus popularitate la nivel mondial.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură