Superbă victorie a Simonei Halep la Roma

Simona Halep se califică în optimi şi totodată îşi ia revanşa în stil mare în faţa japonezei Naomi Osaka, care o învinsese în semifinala turneului de la Indian Wells, California.
Simona Halep
Simona Halep (Getty Images)

Într-o partidă contând pentru turul 2 al turneului Premier 5 WTA Premier 5 “Internazionali BNL d’Italia”, dotat cu premii în valoare totală de 2.703.000 de euro, românca Simona Halep a învins-o pe nipona Naomi Osaka, cu scorul de 6-1, 6-0 şi se califică în optimi. Partida a durat o oră.

Constănţeanca a pierdut un singur ghem, şi în rest a făcut o demonstraţie de forţă, luându-şi revanşa pentru înfrângerea suferită la turneul american de la Indian Wells.

În turul următor, românca o va întâlni pe învingătoarea din partida Madison Keys (SUA, 14) – Donna Vekic (Croaţia, 52), venită din calificări.

Simona acumulează 105 puncte WTA şi un cec în valoare de 28.910 euro.

La ediţia de anul trecut de la Roma, Simona Halep a ajins până în finală, unde a fost învinsă de Elina Svitolina.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport