Stănescu, către tinerii pesedişti: Să fiţi pregătiţi cu arma la picior. E posibil să mergem din nou la Bucureşti

PSD trebuie să meargă până la capăt, pentru că nu mai există loc de întors, România nu mai are timp de pierdut, le-a transmis vicepremierul Paul Stănescu tinerilor pesedişti care participau la Conferinţa de Alegeri a TSD Olt.
Paul Stănescu
Paul Stănescu (Epoch Times România)

Vicepremierul Paul Stănescu le-a cerut, sâmbătă, tinerilor social-democraţi prezenţi la Conferinţa de Alegeri a TSD Olt să fie pregătiţi "cu arma la picior" pentru un nou miting în Capitală.

"Organizaţia de la Olt n-a răspuns niciodată aşa de bine la un asemenea mare eveniment (mitingul din Piaţa Victoriei, 9 iunie - n.r.) pe care PSD l-a organizat la nivel naţional. Am văzut, acolo au fost şi persoane mai în vârstă ca mine, dar au fost foarte mulţi tineri şi m-am bucurat că de la Olt aţi fost foarte mulţi şi fac apel la voi să ştiţi că în următoarea perioadă, uitându-mă pe scena politică sau uitându-ne cu toţii pe scena politică, uitându-ne în media, în tot ce se întâmplă astăzi la nivelul politicii, la nivel naţional, trebuie să fim pregătiţi de fiecare dată, cu arma la picior. E posibil din nou să mergem la Bucureşti şi v-aş ruga să mergem cât mai mulţi la Bucureşti, să spunem că nu contează doar câteva mii de oameni care se strâng în faţa Guvernului, în Piaţa Victoriei, acolo, care de fapt nu reprezintă interesele naţiunii acesteia, reprezintă alte interese, am verificat lucrul acesta. Au alte interese, interesele altora, sigur că nu pot să spun aici cam ce cred eu despre ce interese sunt, dar v-aş ruga să fiţi pregătiţi, sunteţi tineri, cu arma la picior, când preşedintele va fluiera, cu toţii să fiţi la Bucureşti", a declarat Paul Stănescu, citat de Agerpres.

Liderul PSD Olt susţine că anul 2018 va fi "crucial în ceea ce înseamnă direcţia României".

"Eu cred că următoarea perioadă de timp, eu ştiu, hai să spunem o lună de zile, va fi decisivă pentru destinul viitoarelor generaţii din România. Şi o să vedeţi că nu spun vorbe mari. O să vă daţi seama în scurt timp, deoarece cu toţii ne dorim să trăim într-o ţară normală. Repet: următoarea lună va fi decisivă pentru soarta României şi a românilor. Veţi vedea ce am vrut eu să zic cu aceste cuvinte mari. De aceea, rugămintea mea este să fim uniţi cu toţii, să fim solidari şi, aşa cum spunea preşedintele Liviu Dragnea în mesajul pe care l-a avut aseară, să mergem până la capăt, pentru că nu mai există loc de întors, România nu mai are timp de pierdut", a precizat Paul Stănescu.

În acelaşi timp, vicepremierul susţine că după anul 2000 ţara a fost condusă de "forţe oculte", nu de partidele care câştigau alegerile.

"De fapt eu cred că din 2000 nu partidele care au fost la guvernare au avut puterea, partidele au avut doar guvernarea, puterea a fost ocultă, a fost în altă parte puterea. În momentul în care un politician a devenit incomod din 2000 încoace a fost reţinut 24 de ore, arestat câteva luni, inculpat, închis poate câteva luni. Toate aceste lucruri care s-au întâmplat sunt inadmisibile într-o ţară normală. Sigur că toţi spunem - şi toţi liderii partidului spun acelaşi lucru - suntem cu toţii europeni, suntem cu toţii de acord cu tot ce se întâmplă în Europa, dar îi rugăm pe colegii noştri din Uniunea Europeană să ne respecte şi ei pe noi pentru valorile noastre, pentru tot ceea ce facem noi. Şi noi nu vrem să facem decât aşa cum e la ei, legislaţia noastră nu vrem să fie decât aşa cum e în Europa de vest, nu ne dorim altceva. De aceea să aveţi încredere că partidul la nivel naţional e pe mâini bune, că Liviu Dragnea e unul dintre cei mai buni lideri pe care i-a avut partidul de-a lungul timpului", a conchis Paul Stănescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne