Soţia lui Donald Trump Jr., dusă la spital după ce a deschis o scrisoare ce conţinea un praf alb

Vanessa Trump, soţia lui Donald Trump Jr.
Vanessa Trump, soţia lui Donald Trump Jr. (Getty Images)

Nora preşedintelui american Donald Trump a fost dusă luni la un spital din Manhattan, ca o măsură de precauţie, după ce o scrisoare suspectă care conţinea o substanţă neidentificată a fost trimisă la apartamentul ei, au declarat pentru NBC News, oficiali ai agenţiilor de aplicare a legii şi oficiali ai oraşului.

Scrisoarea a fost adresată soţului Vanessei Trump, Donald Trump Jr., fiul cel mare al preşedintelui american, din prima căsătorie.

După ce scrisoarea a fost deschisă, trei persoane aflate în apartament au fost duse la Centrul Medical Presbyterian-Weill Cornell din New York ca o măsură de precauţie, a precizat Departamentul de Pompieri al New York City.

Nu a existat nicio indicaţie ca cineva să fi fost afectat de pe urma substanţei din plic, iar NYPD a afirmat că substanţa a fost considerată ca nefiind periculoasă şi a fost dusă la un laborator pentru analize suplimentare.

“Cât de tulburat trebuie să fie cineva pentru a face ceea ce au făcut unei mame a cinci copii”, a susţinut într-o declaraţie avocatul personal al preşedintelui Trump, Michael Cohen. “Acest act periculos şi necugetat depăşeşte neînţelegerile politice”.

Serviciile Secrete au declarat că investighează situaţia, fără a oferi alte comentarii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe