Simona Halep: "A fost dificil, am câştigat, dar nu ştiu cum am făcut-o" (video)

Simona Halep a avut o adversară dificilă în sferturile turneului american, croata Petra Martic, de care a dispus după două ore şi 23 de minute cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-3.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Captură foto)

Simona Halep continuă să ne bucure cu evoluţiile sale spectaculoase la turneul WTA de la Indian Wells (California), competiţie la care a acces joi în penultimul act, după un meci susţinut în compania unui adversar destul de incomod - croata Petra Martic (27 ani, 51 WTA). Chiar dacă diferenţa dintre cele două iubitoare ale sportului alb în clasamentul mondial era destul de mare, sportiva din Croaţia a fost într-una din zilele bune, ea având o evoluţie excelentă, fiind un adversar greu de învins.

''Condiţiile de joc au fost dificile, cu mult vânt, iar în plus ea (Martic, n. red.) a jucat foarte bine. A fost dificil, am câştigat, dar nu ştiu cum am făcut-o. M-am luptat şi am refuzat să accept înfrângerea, acest lucru a făcut diferenţa'', a declarat Halep, care în decisiv s-a impus cu 6-3 după ce şi-a adjudecat cinci ghemuri consecutive.

''A fost bine că după 1-3 m-am trezit şi am realizat că nu fac ce trebuie pe teren. A fost bine că am văzut acest lucru şi că am schimbat jocul, iar acest lucru a contat'', a continuat constănţeanca.

Pentru Simona urmează un nou meci important, în lupta pentru calificarea în finală ea o va avea ca adversară pe japoneza de 20 de ani Naomi Osaka (44 WTA), care a dispus la rândul ei de cehoaica Karolina Pliskova cu 6-2, 6-3.