Schimb de replici spumos pe pagina lui Pleşoianu. "Taci mâlc la hoţiile din PSD, dar ai nesimţirea să vorbeşti de justiţie"

Schimb de replici spumos pe pagina de Facebook a pesedistului Liviu Pleşoianu, după ce a acuzat-o pe şefa DNA de "ipocrizie inumană" şi "manipulare".
Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Facebook)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu, unul dintre cei mai vehemenţi critici ai şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, se remarcă din nou printr-o serie de declaraţii dure la adresa înaltului magistrat.

"Distinsa doamnă Kovesi trebuie detaşată la Direcţia Naţională Anti-ipocrizie. Ce dulce şi frumos... minte distinsa doamnă Kovesi. Cum manipulează dânsa la televizor fără să clipească, aşa cum numai un profesionist în arta manipulării o poate face... Cică sunt "două tipuri de imunităţi în România" – pentru miniştri şi pentru parlamentari. NU, doamnă!

După cum sunt ferm convins că ştiţi, magistraţii (judecători sau procurori) nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi decât dacă se primeşte aviz de la Consiliul Superior al Magistraturii... Sau asta nu se pune? Cum facem, doamnă? Cum facem cu ipocrizia inumană care vă caracterizează? Cum facem cu manipularea cetăţenilor acestei ţări, pe care o practicaţi de mai bine de un deceniu?", a scris Liviu Pleşoianu, pe pagina sa de Facebook.

Nemulţumit de discursul său, un internaut i-a împărţit cuvinte grele pesedistului:

"Te acuz pe tine de ipocrizie. De ce nu duci o luptă împotriva mafioţilor din PSD, cu averi nejustificat de mari, ca şi al şefului tău, Liviu Dragnea? Să acuzi că în altă casă este mizerie, când casa ta, PSD, pute, cum se cheamă, ipocrizie? Fă-ţi curat în casa ta, sau încearcă măcar, înainte să îi acuzi pe alţii! M-am săturat să te văd la TV, o nulitate ca tine, care tace mâlc la hoţiile din partid, dar are nesimţirea să vorbească de justiţie!"

În replică, Pleşoianu a afirmat că îl interesează "puţin spre deloc faptul că te-ai săturat tu să mă vezi la TV, nu pentru tine depun eforturi, stai liniştit".

"Desigur, depui eforturi pentru mafioţii din PSD. Ce ar fii să începi cu mizeria din PSD, sau cu viitoarea ta pensie specială etc. În afară faptului că scopul tău şi a partidului e să scape de Kovesi, spunem la ce legi lucrezi pentru români, de aceea ai fost pus de români, să lucrezi pentru ei, nu să ascunzi mizeria din partidul care te a propulsat (nu se ştie pentru ce motive?) şi să lupţi cu atâta înverşunare împotriva justiţiei? Cu ce te ocupi de fapt? Ce lucrezi de fapt, sau eşti un ieftin propagandist de partid? Cum Dumnezeu ajung în Parlament neica nimeni ca tine?

Păcat că din ţara noastră ne-au plecat şi ne pleacă valorile, iar la Bucureşti sunt şmecheri ca Dragnea, cu avere imensă ca orice bugetar, cu un prim ministru cu facultate ecologică, şi aceea absolvită după vreo 5 ani de la absolvirea liceului, cu parlamentari ca tine, care nu fac şi nu stiu să facă legi pentru români ci numai propagandă la Antena3. Aceasta e problema noastră, a românilor, valorile ne pleacă şi nulităţile şu şmecherii sunt la butoane. (...) dacă vrei să lupţi, luptă împotriva şmecherilor şi hoţiilor, iar dacă nu te pricepi fă loc la alţii!", i-a întors-o internautul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne