"Sănătate şi mulţi ani la mititica, să răspundeţi pentru tot "binele" adus României!" Reacţii suculente la postarea lui Dragnea de An Nou

"Inspiraţia" de a le explica românilor că au trăit mai bine în 2017 decât în 2016 şi că Parlamentul a lucrat în favoarea justiţiei i-a adus lui Liviu Dragnea valuri de urări. Nu cele pe care şi le-ar fi dorit însă.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Mihut Savu / Epoch Times)

Ideea de a le vorbi românilor în mesajul de An Nou postat pe Facebook despre "realizările fără precedent" înregistrate de ţară în 2017, despre cum a reuşit Parlamentul "să îndrepte" o parte importantă din legile Justiţiei şi despre cum au trăit românii mai bine anul acesta, i-a adus liderului PSD o mulţime de remarci dure de la cetăţeni.

Pe wall-ul lui Dragnea a plouat cu "la mulţi ani cu executare" iar oamenii i-au reamintit liderului PSD că în timp ce el vorbeşte de bunăstare, în spitale oamenii mor iar nivelul de trai a scăzut şi scade vertiginos.

Redăm mesajul lui Dragnea şi câteva dintre reacţiile cetăţenilor

"2017 a fost mai puţin liniştit decât am sperat. Dar, dacă dăm la o parte zgomotul politic, vedem un an cu realizări fără precedent.

#România a înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. Măsurile din programul de guvernare au dus la creşterea veniturilor populaţiei. Parlamentul a reuşit să dezbată şi să îndrepte o parte importantă a legilor Justiţiei. Întreaga societate a fost parte a acestui proces.

Dincolo de lupta politică şi de excesele ei, rămân faptele. România a făcut paşi înainte şi vă asigur că în 2018 va grăbi pasul. În 2017 românii au trăit mai bine ca în 2016, iar în 2018 vor trăi mai bine ca în 2017. Asta este grija şi obligaţia guvernării noastre.

Vreau să sărbătorim Centenarul Marii #Uniri prin #bunăstare#unitate şi #dreptate

Vă doresc tuturor un An Nou fericit, cu multă sănătate şi împliniri! La mulţi ani!", scrie Dragnea.

Reacţii:

"România a înregistrat cea mai mare rată de împrumut, România nu are nici un km de autostradă, România are spitale pline cu viermi! Să vă mai spun? Dacă tăceaţi filozof rămâneaţi! Eu vă doresc dumneavoastră şi celorlalţi mari corupţi doar sănătate ca să puteţi răspunde în faţa legii aşa cum un bărbat adevărat ar face. Laşii ( prietenii dvs ) fug din ţară ca să se poată bucura de furăciuni şi românii o să vadă ei ce îi aşteaptă la nul. Doar un exemplu: nu departe de România în Ungaria eu îmi cumpăr cafea cu 9 lei (250 gr ) şi aceiaşi cafea în România este 19 lei. Trăiesc bine românii şi se vede, nu?", spune Gigi.

Aveţi wifi în Brazilia? Am auzit că e petrecere mare în Madagascar, mai bine rămâneţi acolo! E mult mai sigur, faceţi acolo un stat paralel, îl luaţi şi pe panarama aia de Tăriceanu şi guvernaţi 100 de ani. După 100 de ani sărbătoriţi împreună centenarul. Faceţi un MadDrum şi va puneţi pe treabă", întreabă Ioan.

"Sănătate şi mulţi ani la mititica, să răspundeţi pt tot "binele" adus României!! Urarea este şi pt toată şleahta de corupţi din jurul dvs! Împreună să vă bucuraţi de ani muuulţi şi "buni" ca ai noştri, iar noi să ne putem în sfârşit întoarce într-o ţară liberă de derbedei, să o facem frumoasă şi prosperă să vadă şi românul că se poate trăi cu adevărat bine chiar în ţara lui, fără hoţie", scrie Andra.

"La mulţi ani cu executare Dragă domnule! Să aveţi toată viaţa de acum înainte reuşite personale precum cele ale programului de guvernare! Adică ... mai pe româneşte: nu vă doresc decât ceea ce meritaţi. Este el un Dumnezeu care se ocupa de echilibru!", spune Andreea!

"Fuga, fuga, la pârnaie! (...) La mulţi ani cu executare! Transmite-le şi celorlalţi, că eu mă grăbesc!", îi scrie Marilena lui Liviu Dragnea.

"Să-ţi aducă 2018 liniştea de care n-ai avut parte în 2017. Ia-ţi bilet doar dus în Madagascar, că din Brazilia te fac ăia pachet" , adaugă Tudor.

"La mulţi ani, domnu, cât mai mulţi ani să primiţi şi să se bucure toată lumea de dvs acolo unde o să îi faceţi am pus o şampanie la rece pt fericitul moment când o să se întâmple!", îi scrie Sabin liderului PSD.

"La mulţi ani dle Dragnea.....aţi reuşit o performanţă greu de egalat.....a ţi scumpit tot ce se putea, doar aerul a rămas acelaşi. Asta da guvernare!", adaugă Sebastian.

"Nu ţi e ruşine să postezi aşa mesaj??? Ţara crapă de foame, dăm SMS uri ca să ne salvăm copiii prin spitale şi zeci de lucruri negative- au întâmplat în ultimul an şi tu ne dai comunicat? Că noi suntem proşti şi nu vedem cât de bine o ducem sau ce?
Asta cu insultarea inteligenţei poporului a mai făcut o cineva, înaintea ta!", spune Iuliana.

"Alooooo, nenea Dragnea,fii calm aşa cum ai sugerezi, lui Tudose, da ia şi fă spitale , autostrăzi şi şcoli, lasă casa regală, nu ai plânge tu pe ăia de foame că ăia, au de unde... Nouă ne mor copii şi bătrânii de foame", scrie Razvan.

La foarte mulţi ani CU EXECUTARE, tuturor beliniştilor! Sper ca în anul care vine binomul Dragnea-Tăriceanu să fie judecat pentru INALTA TRADARE şi statul paralel sau Soros să-i ascundă la beci pentru 30-35 de ani fără posibilitate de eliberare înainte de termen.

Hai, să trăieşti nea Livyu aşa cum îţi doresc românii patrioţi (adică nu beliniştii tăi)!
Cu executare, La mulţi ani!", scrie şi Vic.

"Am un Deja-vu, suntem în epoca de aur când ni se spunea că trăim bine dar cumpărăm totul ori pe cartelă ori stând la cozi interminabile. Aşa şi acum ni se spune că trăim mai bine de o persoană total ruptă de realitate care se ocupă doar de problemele personale cu legea şi nu de bunăstarea ţării. Mergeţi la Vot oameni buni. Somnul naţiuni naşte monştrii!", transmite Daniela.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne