România, văzută în roz de Şerban Nicolae. Un deputat USR a explodat

Cei mai agresivi şi mai incompetenţi politicieni sunt trimişi în faţă drept portavoci ale noului sistem instaurat, iar dintre ei, Şerban Nicolae este goarna cea mai eficientă, a remarcat deputatul Claudiu Prisnel, indignat de ultimele declaraţii făcute de pesedist, potrivit cărora lucrurile merg bine în România.
Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat),
Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat), (Florin Chirila/Epoch Times)

Numărul neinstruiţilor, incompetenţilor şi aroganţilor care tratează cu dispreţ cetăţenii, reprezentând în Parlament exclusiv interesele unui grup disperat să scape de dosarele penale, este cel mai numeros odată cu noua coaliţie PSD-ALDE, a acuzat duminică, pe pagina sa de socializare, deputatul USR Claudiu Adrian Prisnel.

"Sub conducerea lui Liviu Dragnea, asistăm mereu la perpetuarea nepotismului şi a corupţiei. Cei mai agresivi şi mai incompetenţi sunt trimişi în faţă drept portavoci ale noului sistem instaurat. Dintre aceştia, Şerban Nicolae - omul cunoscut drept executant al ordinelor murdare primite de la şefii partidului şi fost şofer al condamnatului penal Cătălin Voicu - este goarna cea mai eficientă a PSD", a declarat Prisnel.

Potrivit parlamentarului, în România lui Şerban Nicolae, avem salarii la nivel occidental, iar bunăstarea instaurată de PSD face ca tinerii să nu îşi mai caute refugiul în alte ţări.

"În România reală, preţul pentru un litru de benzină a ajuns la 6 lei odată cu introducerea unei supra-accize, euro este la cel mai înalt nivel în urma crizelor politice repetate şi a haosului fiscal instaurat, investiţiile străine sunt deja cu 18% mai mici faţă de anul precedent iar încrederea investitorilor în piaţa românească continuă să scadă, justiţia este zilnic sub tirul PSD, iar 80% dintre tineri îşi doresc să plece din România", a precizat Prisnel.

Deputatul a remarcat că, din ultimii 27 ani, PSD a fost la guvernare, singuri sau în coaliţie, 16 ani, iar PNL, într-o formă sau alta, 11 ani.

"Suntem pe primul loc din Europa la capitolul sărăciei relative, unde aproximativ un copil din doi trăiesc în risc de excluziune socială şi, în acelaşi timp, una dintre cele mai corupte ţări din Europa. În tot acest timp, pentru situaţia creată de vechile partide, PSD aruncă vina pe Soros, iar PNL uită că a fost la guvernare aproape cât PSD. Şerban Nicolae, lucrurile în România nu merg bine. Iar vinovaţi sunteţi voi", a conchis Prisnel.