România anului 2017. Tavanul cade peste copii la o şcoală din Alexandria

În Alexandria, localitate de reşedinţă a lui Liviu Dragnea, tavanul unei săli de clasă de la o şcoală gimnazială a căzut peste copii.
(photos.com)

Trei elevi de clasa a IV-a de la Şcoala Gimnazială nr 4 din Alexandria au ajuns la spital, după ce tavanul sălii de clasă s-a prăbuşit peste ei în timpul orei de curs.

Cei trei copii au suferit răni uşoare, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Copiii au acuzat dureri de spate şi prezentau julituri, relatează Adevărul.

Potrivit sursei citate, după ce au fost examinaţi de medicii de la Camera de gardă a Spitalului Judeţean din Alexandria, copiii au fost trimişi înapoi la şcoală, starea lor fiind una bună.

”La ora 09.15 am fost anunţat de către învăţătoarea clasei a IV-a de faptul că o bucată din tavanul clasei a căzut peste copii. În acel moment m-am deplasat în clasă. Prima măsură luată a fost să evacuăm copiii din clasa respectivă, iar pentru cei trei copii, care au suferit răni uşoare, am făcut solicitare prin 112 la Ambulanţă. Unul dintre cei trei copii acuză dureri de spate. Am anunţat şi părinţii. În urma investigaţiilor şi a radiografiilor făcute nu a fost descoperită nicio problemă. În momentul prăbuşirii tavanului, în clasă se aflau 25 de elevi dintr-un total de 29”, a spus Gelu Neagu, directorul Şcolii Gimnaziale ”Alexandru Colfescu” din Alexandria.

Reamintim că acesta nu este primul incident de acest gen. În luna mai a.c., la şcoala Gimnazială 141 din sectorul 5 Bucureşti, se prăbuşea un tavan de rigips. Din fericire, nimeni nu a fost rănit atunci, fiind săptămână de Şcoala Altfel.