Roller coaster deraiază într-un parc de distracţii în Scoţia. Peste 10 răniţi

Cel puţin 11 persoane, dintre care nouă copii, au fost răniţi duminică după ce un roller coaster (montagne russe) a deraiat de pe şine lângă Glasgow, Scoţia, conform AFP.
Roller coaster deraiat în Scotia, 26 iunie 2016.
Roller coaster deraiat în Scotia, 26 iunie 2016. (Captură Foto)

Martorii au raportat că au văzut cum “Tsunami ride”, un roller coaster (montagne russe) uriaş din parcul de distracţii M&D din Motherwell, Scoţia, a deraiat de pe şine şi s-a prăbuşit pe platforma de ciment de dedesubt, blocând mai multe persoane.

Un grup de părinţi s-au chinuit să ridice “trenul” deraiat, care s-a răsturnat cu roţile în sus accidentând copii, unii dintre ei având 10 ani.

Martorii au descris scena din parcul de distracţii M&D din Motherwell, Scoţia, ca fiind un “carnagiu”.

Se crede că cel puţin 10 persoane se aflau duminică la bordul roller coaster-ului în momentul în care acesta a deraiat şi s-a prăbuşit, în jurul orei locale 15:40.

“Serviciile de urgenţă au intervenit după un accident survenit în parcul de distracţii M&D. În prezent există 11 răniţi: doi adulţi şi nouă copii. Toţi au fost transportaţi la spitale. Nu putem pentru moment să oferim mai multe detalii cu privire la tipul de răni suferite de ei”, a declarat poliţia comitatului Lanarkshire.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe