Renato Usatîi demisionează. Primăria oraşului Bălţi, fără edil

Renato Usatîi, liderul PPPN
Renato Usatîi, liderul PPPN (facebook.com)

Primarul municipiului Bălţi şi liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, şi-a anunţat luni seară, în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, decizia de a demisiona din funcţie.

„În această săptămână voi anunţa faptul că demisionez. Demisionând acum, în Bălţi vor avea loc alegeri pe 20 mai, atunci când au loc mai multe alegeri locale. Vom vedea cine va duce hrişcă. Va fi un candidat din partea Partidului Nostru. Eu las oraşul fără corupţie”, a declarat Renato Usatîi.

În context, primarul oraşului Bălţi a menţionat că după retragerea sa în Federaţia Rusă, a crescut considerabil presiunea asupra colegilor săi din cadrul Primăriei Bălţi, precum şi a membrilor de partid.

După Anul Nou, ameninţările pentru cei care mă susţin au crescut masiv. Oamenilor le sunt deschise dosare penale, se comandă articole în presă sau li se oferă direct mită. Mulţi nu fac faţă presiunilor, iar munca primăriei este blocată. Este nevoie de un nou lider în locul meu”, a adăugat liderul Partidului Nostru, precizând că astfel, referendumul local anunţat iniţial privind demiterea sa nu va avea loc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe