Record în Comisia Nicolicea: În câteva secunde a respins reexaminarea cerută de Iohannis la una dintre legile Justiţiei

Cererea de reexaminare a Legii privind Organizarea judiciară, una dintre cele trei legi ale justiţiei, a fost respinsă, într-un timp record, de Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor, prezidată de celebrul pesedist Eugen Nicolicea.
Eugen Nicolicea
Eugen Nicolicea (Florin Chirila/Epoch Times)

Comisia juridică condusă de deputatul PSD Eugen Nicolicea a reuşit să respingă, luni, în doar câteva secunde, solicitarea de reexaminare a Legii 304 privind Organizarea Judiciară înaintată de preşedintele Klaus Iohannis.

Cererea de reexaminare va intra tot azi la vot în plenul Camerei Deputaţilor, după care va merge la Senat, Camera Decizională în acest caz.

Artizanul OUG13, Florin Iordache, a declarat satisfăcut că legea - care prevede înfiinţarea secţiei speciale pentru investigarea magistraţilor - va fi trimisă săptămâna viitoare la preşedintele Klaus Iohannis, care de data aceasta va fi obligat să o promulge.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne