Reclamă de ţară - "vino să fii criminal în România!"

Eugen Nicolicea pe ecran şi Florin Iordache la prezidiu
Eugen Nicolicea pe ecran şi Florin Iordache la prezidiu (Cosette Chichirău)

Deputatul USR Cosette Chichirău a reacţionat dur miercuri, pe pagina sa de socializare, după ce Parlamentul a adoptat proiectul de lege privind detenţia de weekend şi la domiciliu.

"Reclamă de ţară (că proiect de ţară n-avem): vino să fii criminal în România! Dacă eşti prins, vei putea executa pedeapsa în piscina de acasă (cumpărată cu banii furaţi) sau doar sâmbăta şi duminica! Pentru că în timpul săptămânii trebuie să te ocupi de activităţile criminale!

Astăzi în plen a fost votat pe repede înainte un proiect de lege potrivit căruia pedepsele ar urma să poată fi executate fie la domiciliu, fie doar în zilele de sâmbătă şi duminică într-un centru special înfiinţat, fie prin echivalent zile muncă în folosul comunităţii, fie în regim mixt, de echivalent zile de muncă în folosul comunităţii şi de zile de executare sâmbătă şi duminică într-un centru special înfiinţat", a scris Cosette Chichirău, într-o postare intitulată "România - Paradis Penal".

Deputatul a postat o poză (vezi sus) cu pesediştii Eugen Nicolicea (pe ecran) şi Florin Iordache (la prezidiu), pe care i-a catalogat drept "vajnicii luptători pentru drepturile penalilor".

"În 2020, oamenii cinstiţi şi capabili trebuie să câştige alegerile!", a conchis Cosette Chichirău, adăugând hashtag-ul #FărăPenali.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne