Raluca Turcan: Cât ar mai putea tolera România o guvernare pur şi simplu dementă?

PSD nu poate oferi nimic bun României cu acest fel de corupţie internă şi cu o conducere blocată în anchetele DNA, a opinat fosta şefă PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Problemele în interiorul PSD sunt atât de mari încât este într-o incapacitate funcţională de a avea rezultate pe domeniile de interes major pentru români, a acuzat, pe pagina sa de socializare, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan.

"Să o luăm pe rând: niciun rezultat pe infrastructură, zero rezultate pe fonduri europene, haos incredibil în Educaţie, crimă cu premeditare în sănătate, aruncarea în haos a mediului de afaceri românesc. PSD nu poate oferi nimic bun României cu acest fel de corupţie internă şi cu o conducere blocată în anchetele DNA.

Sentimentul pe care PSD şi ALDE au reuşit să-l transmită românilor în aceste luni este acela că guvernarea României a ajuns să fie confiscată de grupuri de interese mafiote. Apără interesele lui Liviu Dragnea, ale lui Călin Popescu Tăriceanu iar o parte din guvern funcţionează ineficient din cauza protecţiei politice pe care Liviu Dragnea o oferă unor incompetenţi sau oameni cu probleme penale", a declarat Raluca Turcan.

În opinia fostei şefe a liberalilor, PSD-ul condus de Dragnea rămâne acelaşi partid "corupt şi ineficient", iar originea problemei este că întreaga structură a acestei formaţiuni este pe sistem de clan.

"Cât ar mai putea tolera România o guvernare pur şi simplu dementă? Sunt izolaţi în plan internaţional. Sunt înţepeniţi în probleme structurale pe plan intern. Această ultimă criză este doar o ultimă etapă.

Şeful de partid, condamnat fiind, a vrut să-şi pună prim-ministru un interpus. A doua oară şi-a dat jos propriul Guvern. Acum îşi sabotează al doilea Guvern. Concluzia e că nimic bun nu poate primi România de la un PSD aflat într-o asemenea structură şi cu un asemenea lider", a opinat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne