Raluca Strămăturaru, portdrapelul României la festivitatea de închidere a Olimpiadei de la PyeongChang

Sportivul român cu cele mai bune rezultate la ediţia a XXIII-a a JO - Raluca Strămăturaru, va avea onoarea de a purta drapelul ţării noastre la ceremonia de închidere, eveniment ce se va desfăşura duminică.
Cel mai bun sportiv român la JO de iarnă de la PyeongChang, Raluca Strămăturaru - locul 7 la sanie simplu.
Cel mai bun sportiv român la JO de iarnă de la PyeongChang, Raluca Strămăturaru - locul 7 la sanie simplu. (Captură foto)

Raluca Strămăturaru care a realizat cea mai bună performanţă a unui sportiv român la actuala ediţia a Jocurilor Olimpice de iarnă de la CyeongChang - locul 7 la sanie simplu, a fost aleasă să fie portdrapelul României la ceremonia de închidere, a anunţat site-ul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

În prezent, ultimii sportivi români rămaşi în competiţie sunt Paul Constantin Pepene, care sâmbătă va lua evolua în proba masculină de 50 km mass start clasic masculin la schi fond, şi echipajul masculin de bob două persoane (Dorin Alexandru Grigore, Paul Septimiu Muntean, Levente Bartha şi Florin Cezar Crăciun) care vor lua şi ei startul în ultimile două zile a întrecerilor (manşa 1 şi manşa 2).

La ceremonia de deschidere biatlonistul Marius Petru Ungureanu a avut onoarea să fie portdrapelul delegaţiei române.