Raeţchi: Cele 100 de zile ale Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Bilanţul este îndoielnic

Liberalul Ovidiu Raeţchi a consemnat o serie de aspecte problematice care au avut loc în primele 100 de zile de mandat ale primăriţei Gabriela Firea.
Ovidiu Raeţchi (PNL)
Ovidiu Raeţchi (PNL) (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Vicepreşedintele PNL Bucureşti, deputatul Ovidiu Raeţchi, a consemnat vineri, pe contul său de Facebook, "Cele 100 de zile ale Gabrielei Vrânceanu Firea" la Primăria Capitalei, iar bilanţul este, în viziunea lui, unul "îndoielnic".

Vă prezentăm mai jos bilanţul realizat de liberal:

1. Sufocarea oraşului cu SRL-uri ale Primăriei, care ocolesc sistemul de licitaţie şi fac mai dificile controalele. Totul va fi gestionat în Capitală de SRL-uri controlate de PSD: construcţiile, lucrările de întreţinere, sondajele de opinie.

2. Consultarea cu societatea civilă a fost blocată, ONG-urile sunt alungate din Primărie, proiectele sunt ascunse şi nu intră în dezbatere publică.

3. RADET şi ELCEN îşi cer insolvenţa şi o criză a încălzirii devine posibilă în pragul iernii.

4. Tudy a fost ales viceprimarul Capitalei.

5. Oamenii care au adus Curtea de Conturi în Voluntari au cariere fulminante în Bucureşti. Emanuel Botnariu, mâna dreaptă a primarului din Voluntari a fost numit la conducerea Administraţiei Spitalelor din Bucureşti, Speranţa Clişeru – consilier PSD Voluntari – este sfătuitoarea de bază a Gabrielei Firea, iar Ştefani Văsîi, de la Poliţia Locală Voluntari, va fi numit la conducerea Poliţiei Locale Bucureşti. În curând banca pe care s-a suit Pandele pentru a-şi susţine discursul va coordona educaţia din Capitală.

6. A fost blocat sportul stradal, dar e în pregătiri festivalul „Pasărea Măiastră”.

7. Sute de copaci au fost tăiaţi pe Bulevardul Kiseleff pentru a aerisi sediul PSD.

8. Copiilor li se interzice să deseneze cu cretă în parc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne