"Puşcărie La Fără Frecvenţă Pentru Cei Care Ne Fură Viitorul? NU!" - Protest la Parlament

Indignaţi de faptul că parlamentarii puterii au dat undă verde unei legi care le va permite deţinuţilor să-şi execute grosul pedepsei la domiciliu, reprezentanţii Corupţia Ucide anunţă un nou protest la Parlament.
Protest
Protest (Alexandru Socol)

Pe Facebook se anunţă un nou protest în faţa Parlamentului, miercuri, începând cu ora 18.00, după ce aleşii ţării au votat legea privind detenţia de weekend şi la domiciliu.

"Legea privind detenţia de weekend şi la domiciliu adoptată de Parlament demonstrează că principala grijă a PSD e bunăstarea infractorilor, a tras un semnal de alarmă partidul Uniunea Salvaţi România.

Azi, într-un vădit dispreţ pentru cetăţean şi nevoile sale, aleşii poporului au votat să poată fura relaxaţi şi să facă puşcărie "de vară", în condiţii de lux, fix în vilele construite din bani furaţi de la noi, oamenii de rând.

Insultătoarea lege a fost votată şi urmează să-i fie trimisă preşedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare.
ATENTIE: Preşedintele României, Klaus Iohannis, are dreptul să o refuze o singură dată. Apoi intră automat în vigoare", se arată pe pagina evenimentului.

Corupţia Ucide reaminteşte că, dacă legea votată astăzi va intra în vigoare, condamnaţii care au primit o pedeapsă mai mică de 5 ani de zile vor face puşcărie doar un an, restul fiind timp petrecut la domiciliu.

"Pe cine face fericit această lege:

- în special pe corupţi, pe aceia care au furat sănătatea copilului tău, păduri, autostrăzi ori altele, aceia care au făcut ca România să fie codaşa Europei la calitatea vieţii, venituri, calitatea actului medical ori campioană la emigraţie, riscul de sărăcie, morţi pe şoşele, morţi în spitale samd.

Uite câteva dosare mari în care noua lege ar face minuni:

- #Colectiv - 64 de morţi, zeci de răniţi - angajaţii ISU care au bifat vizitele de verificare ale Clubului dar nu şi-au făcut datoria vor scăpa. La fel şi patronii ori autorităţile vinovate.

- Tel Drum - prejudiciu: 28.6 milioane Euro - cel mai probabil, prin cumulul de daruri legislative pregătite de ALDE-PSD-UDMR, Liviu şi toţi cei implicaţi în dosarul Tel Drum vor scăpa. Până la urmă, românii au plătit deja încă din 2016 prejudiciul făcut de Liviu şi gaşca lui. Doar că plata a fost ţinută la secret.

- Microsoft - prejudiciu 66 milioane Euro - după ce au furat zeci de milioane de euro, hoţii sunt invitaţi să se bucure de linişte şi viaţă bună în vilele lor de lux.

Ne vedem azi, începând cu ora 18:00, în faţa Casei Poporului, zona parcul Izvor.

Nu ştim ce părere aveţi voi, dar nu ştiu câtă frică vor mai avea oamenii de lege, ştiind că în weekend pot sta acasă, face un grătar cu alţi interlopi, pune o muzică şi vedea în continuare de afacerile ilegale.

Puşcăria, în viziunea ALDE-PSD este o instituţie recreeativă, un loc al bunei vieţuiri între borfaşi şi victimele lor. Această lege va face din România un Rai oficial al infracţionalităţii.

Dacă îţi doreşti asta pentru viitorul tău, copilul tău ori ţara ta, stai în casă", se mai precizează pe pagina evenimentului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne