Preda: Pesediştii lucrează din greu la Bruxelles. Vor să înlocuiască Realitatea Tv cu Antena 3 în grila programe

Cristian Preda
Cristian Preda (Epoch Times România)

"Pesediştii lucrează din greu la Bruxelles: ultima lor iniţiativă este introducerea Antenei 3 în grila de programe Tv recepţionate în birourile de la Parlamentul European", a anunţat joi europarlamentarul Cristian Preda pe contul său de Facebook.

"Avem în birou canale pentru a urmări dezbaterile din plen în toate limbile europene, ca şi 2-3 canale (în funcţie de ţară) cu ştiri din statele membre. Până acum, se prindeau Realitatea Tv şi TVR internaţional, iar numărul canalelor e limitat pentru România la 2. Pesediştii nu mai suportă probabil să fie departe de Antena 3, când vin la Parlament, aşa că au semnat o petiţie prin care cer să-i vadă zilnic pe Mircea Badea & co. E neîndoielnic că nu doar românii, ci toţi cetăţenii europeni vor fi mult mai bine reprezentaţi dacă Daciana aude permanent glăsciorul Danei Grecu, iar Grapini - şoapta lui Gâdea!", a precizat Cristian Preda.

Europarlamentarul a postat o poză cu semnatarii petiţiei. Sunt 17 deputaţi care au făcut această solicitare, 15 dintre ei sunt de la PSD, unul este Mircea Diaconu şi Norica Nicolai, încă membră PNL.

"Am reacţionat instituţional. Demersurile instituţionale au fost deja lansate: am intervenit şi eu, M.J Marinescu şi Stolojan", a afirmat Cristian Preda.

Întrebat de jurnaliştii de la Realitatea Tv despre motivul pentru care europarlamentarii PSD au iniţiat acest demers, europarlamentarul a replicat:

"Este cred foarte simplu. Antena 3 este un post de partid, nu este un post jurnalistic, deţinătorul lui este închis pentru corupţie, şi este evident că nu se poate desprinde de aceasta. Nu cred că asta este problema, să vină să vadă Antena 3 în birourile de la Bruxelles, mă gândeam că vin să lucreze în comisii. Realitatea Tv nu este angajată politic, şi cred că asta îi deranjează".

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne