Practici comuniste. Ce credeţi că păţesc poliţiştii care comentează ironic pe Facebook-ul lui Carmen Dan?

Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan. (Epoch Times România)

Poliţiştii care postează mesaje interpretabile ca ironice sau ofensatoare pe pagina de Facebook a ministrului de Interne, Carmen Dan, să aibă grijă, transmite liderul sindicatului Poliţiştilor ''Diamantul'', Emil Păscuţ. În cam o jumătate de oră de la postare, şeful poliţistului este sunat de la minister, pentru a fi atenţionat că subalternul x ar trebui să-şi vadă de treabă, susţine liderul sindictului poliţiştilor Diamantul, Emil Păscuţ.

"În atenţia celor care postaţi mesaje pe contul de FBeu (Facebook n.r.) aparţinând ministrului Carmen Dan! Dacă mesajul este interpretat ca ironic sau ofensator, în circa juma de oră de la postare, şeful vostru primeşte un telefon de la minister în care i se atrage atenţia că x să şi vadă de treabă că altfel o să aibă probleme. Cine se ocupă cu d-astea? Probabil echipa de feisbucari a MAI ...", scrie, pe Facebook, Păscuţ, care a confirmat pentru Epoch Times că a fost sunat de poliţişti care i-au relatat că şefii lor au fost sunaţi.

"CONFIRM... Personal am fost implicat ... IN definitiv, este un cont UNDE echipa MAI ar VREA să primească NUMAI pupături în..... IN LOC să verifice mai atent postările şi OFURILE personalului transmis prin această forma, FAC presiuni... R U S I N E . Echipa Fb. ar trebui să înregistreze ca şi SEZIZARI toate cele postate, şi să facă o analiză a acestora, poate că sunt singurele DATE informaţi nemulţumiri şi/sau propuneri exprimate de către subordonaţi MAI", confirmă un poliţist pe pagina lui Emil Păscuţ.

Reamintim că pagina ministrului de Interne s-a umplut de postări după ce un poliţist a fost înjunghiat în exerciţiul funcţiunii. Potrivit lui Emil Păscuţ, moartea acestuia este efectul "indiferenţei guvernanţilor, reprezentaţi la nivelul MAI de către ministrul Carmen Dan, faţă de nevoia stringentă de a asigura securitatea personală a poliţiştilor." Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici