Ponta tocmai a primit cetăţenie sârbă [presa de la Belgrad]

Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu)

Fostul premier Victor Ponta a primit joi cetăţenie sârbă şi are paşaport sârb, dezvăluie cotidianul Blic, citând surse din Guvernul de la Belgrad, potrivit Digi24.

Victor Ponta s-a aflat la Belgrad la jumătatea anului trecut şi a afirmat că România va continua să susţină integrarea Serbiei în UE, aceasta fiind în interesul întregii regiuni şi al Uniunii Europene.

Fostul premier a fost prezent la sesiunea Parlamentului sârb din august 2016, în cadrul căreia au susţinut discursuri preşedintele Aleksandar Vucic şi premierul, ocazie cu care a afirmat că Serbia a fost întotdeauna cel mai bun vecin şi prieten al României.

"Sunt consilierul onorific al domnului Vucic din 2016 şi am primit o calitate onorifică", a declarat Ponta pentru Hotnews.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne