Ponta: Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi şi Coldea, la tenis, la pârlitul porcului, la pescuit...

Ideea că Dragnea luptă contra sistemului e doar o minciună, la fel ca programul de guvernare, susţine Ponta, potrivit căruia liderul PSD a avut numeroase întâlniri în timpul liber cu Kovesi şi Coldea.
Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Afirmaţiile lui Liviu Dragnea despre lupta sa cu sistemul sunt doar nişte mizerii, a susţinut Victor Ponta, joi seara, la B1 TV, acuzându-l pe liderul PSD că a avut grijă să discute cu Laura Kovesi şi Florian Coldea la cafele, la tenis şi.... la pârlitul porcului! Fostul premier a mai opinat că Dragnea şi Kovesi au ajuns chiar să se şantajeze reciproc.

”Întâi a spus că n-a văzut-o pe Kovesi niciodată, apoi a spus că s-au văzut la întâlniri oficiale, la vila K2 - deşi nu ştiu cât de oficiale sunt întâlnirile de acolo. Dacă ţine morţiş, îi aduc aminte şi de întâlnirile neoficiale. Eu n-am răspuns atacului decât pentru a arăta că asta cu ”Dragnea care luptă contra sistemului” e doar o minciună, la fel ca programul de guvernare, care cică e lapte şi miere”, a declarat Ponta, pentru B1 TV.

De asemenea, Ponta a mai susţinut că Dragnea are un reflex de a minţi.

”Mizeriile astea cu ”sistemul” vin de la omul care s-a întâlnit cu Kovesi şi Coldea, la tenis, la cafea, la pârlitul porcului, la pescuit, la lucruri care-i fac plăcere domnului Dragnea. Nu înţeleg de ce minte în public! Are un reflex de a minţi. Dacă-l întrebaţi ”te cheamă Dragnea?”, el o să răspundă ”nu” şi dacă îi arătaţi buletinul, el spune ”da, dar staţi că mă cheamă Dragnea, dar...”, a mai susţinut fostul premier.

Ponta a precizat că Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi şi Coldea la Crăciunul din 2013 şi că ”e sinistră povestea”.