Ponta: Dragnea a făcut tot ce a putut ca Guvernul Cioloş să nu poată să guverneze bine

Ruperea coaliţiei PSD-ALDE ar fi benefică pentru România şi pentru democraţie, consideră fostul premier Victor Ponta, care şi-a exprimat speranţa în acest sens.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Victor Ponta nu exclude, într-un interviu acordat RFI, ruperea coaliţiei PSD-ALDE de către partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu, în contextul în care au apărut zvonuri că preşedintele ALDE îşi doreşte să candideze la prezidenţiale şi mai ales după ce a fost achitat în primă instanţă pentru mărturie mincinoasă.

"Este posibil acest scenariu [ruperea coaliţiei PSD-ALDE - n.r.]. Sper să se şi întâmple pentru binele României şi al democraţiei. Ce va face dl Tăriceanu trebuie să-l întrebaţi pe domnia sa", a declarat Ponta.

În acelaşi timp, fostul premier a răspuns şi atacului lansat de liderul PSD, Liviu Dragnea, care l-a acuzat că are o atitudine de şobolan.

Pe de altă parte, fostul premier îi răspunde lui Liviu Dragnea după atacul lansat de liderul PSD la adresa sa şi a altui fost premier PSD.

"Dincolo de limbajul acesta care denotă din partea domnului Dragnea, în primul rând, faptul că e în panică, e speriat de ceva, domnul Dragnea a sabotat Guvernul meu, a sabotat şi a făcut tot ce a putut ca Guvernul Cioloş să nu poată să guverneze bine. A dat jos în mod direct două Guverne, deci în ultimii doi ani şi jumătate, din 5 Guverne, 4 au fost sabotate şi date jos de dl Dragnea pentru interesele sale personale şi pentru că acele Guverne nu satifăceau interesele sale de bani, de afaceri şi de protecţie în faţa legii", a precizat Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne