Ponta: Competenţa şi eficienţa, înlocuite cu o obedienţă absurdă faţă de Dragnea şi oamenii săi care conduc Guvernul

Fostul premier Victor Ponta continuă seria atacurilor la adresa rivalului său Liviu Dragnea şi a "Grupului lui Infracţional de la Teleorman".
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Incompetenţa şi minciunile din actul de guvernare nu pot să fie acoperite indiferent câtă propagandă faci la televizor, a transmis marţi, pe pagina sa de socializare, fostul prim-ministru Victor Ponta.

"Acum trebuie să ne întoarcem la viaţa şi problemele adevărate ale oamenilor! Pentru că incompetenţa şi minciunile din actul de guvernare nu pot să fie acoperite indiferent câtă propagandă faci la televizor, câte Congrese staliniste organizezi şi câte poveşti sordide cu sexagenari îndrăgostiţi de adolescente răspândeşti în presă! Problema economică din ce în ce mai acută este dublată de creşterile catastrofale de cheltuieli bugetare (în 2017 minus 5 miliarde euro-în 2018 deja mai rău), de miliardele de euro pierdute pierdute prin importurile suplimentare (în 2017-13 miliarde de euro diferenţă - în 2018 deja mai rău), anihilarea investiţiilor publice, absorbţie de fonduri europene sub 5% după 4 ani din noul exerciţiu financiar, dezastrul din sănătate, haosul din sănătate... ah-şi cum ne tot organizăm să sărbătorim Centenarul până trece anul 2018 de tot!", a declarat Ponta.

Fostul premier susţine că până şi cei mai mari adversari recunosc faptul că Guvernele PSD "Năstase" şi "Ponta" au gestionat bine ţara din punct de vedere economic şi social însă chiar şi cei mai înfocaţi susţinători ai PSD recunosc, mai timizi dar convinşi, că Guvernele "Dragnea 1" (Grindeanu), "Dragnea 2" (Tudose) şi "Dragnea 3" (Dăncilă) au mers din rău în mai rău înlocuind competenţa şi eficienţa cu o obedienţă absurdă faţă de preşedintele PSD şi faţă de oamenii săi care conduc de fapt Guvernul (Darius Valcov şi Sevil Shaideh).

"Dincolo de critica la adresa lui Dragnea şi a Grupului lui Infracţional de la Teleorman, în perioada imediat următoare, Pro România va începe să construiască şi să prezinte public proiecte de politici guvernamentale! Coordonatori vor fi membrii Echipei Pro România care prin activitatea lor anterioară ca miniştri sau secretari de stat în "Guvernul Ponta" au experienţă şi capacitatea de a face acest lucru-alături de oameni din afară politicii care doresc să se implice! Fiţi alături de noi!", a precizat Ponta.