Politician ungar avertizează în privinţa unui “guvern global” anti-umanitate

Un grup de refugiaţi trece pe sub un gard de sârmă ghimpată la frontiera ungaro-sârbă, în apropiere de Roszke, Ungaria, 27 august 2015.
Un grup de refugiaţi trece pe sub un gard de sârmă ghimpată la frontiera ungaro-sârbă, în apropiere de Roszke, Ungaria, 27 august 2015. (Attila Kisbenedek/AFP/Getty Images)

Un politician ungar influent a avertizat în privinţa existenţei unui “guvern global” tehnocrat care depune eforturi pentru a elimina individualismul şi pentru a crea o lume omogenă, fără frontiere, formată din ateişti cu minţile controlate.

Laszlo Kövér, preşedintele Adunării Naţionale a Ungariei, a tras semnale de alarmă împotriva globalismului în timpul unei conferinţe desfăşurate săptămâna aceasta.

„Noua tehnică şi ideologie de guvernare urmăreşte să creeze (societăţi) fără o identitate”, a precizat Kövér, adăugând că „atât majorităţile cât şi minorităţile etnice” sunt vizate de un „guvern global” care se extinde mereu.

„Ei doresc să le fure oamenilor identitatea religioasă, naţională, familială şi chiar sexuală, astfel încât aceştia să nu mai fie capabili să recunoască, să îşi exprime sau să îşi pună în aplicare propriile interese”, a susţinut politicianul ungar. „Potenţiali colonişti vor ocupa minţile oamenilor şi comunităţilor care urmează să fie subjugate”.

Kövér este membru fondator al partidului conservator Fidesz care controlează în prezent guvernul şi este susţinut puternic de cetăţenii unguri, în mare parte datorită poziţiilor adoptate de conducerea partidului şi de premierului Viktor Orbán împotriva graniţelor deschise, imigraţiei şi islamizării Europei.

Săptămâna trecută Orbán s-a adresat unei mulţimi în Budapesta cu ocazia unei sărbători naţionale ce comemorează lupta Ungariei pentru independenţă. Premierul a afirmat: „Cea mai mare luptă a noastră este pe cale să înceapă”.

„Luptăm împotriva unui inamic care este diferit de noi. Nu este deschis, ci se ascunde; nu este direct, ci este viclean; nu este cinstit, ci mârşav; nu este naţional, ci internaţional; nu crede în muncă, ci face speculaţii cu bani; nu are o ţară natală, ci consideră că deţine întreaga lume”, a declarat Orbán, făcând o referire clară la aşa zisa „mafie a lui George Soros”, unul dintre cei mai agresivi promotori ai globalismului. „Aceasta este patria noastră, viaţa noastră şi, din moment ce nu avem alta, vom lupta pentru ea până la capăt şi nu vom renunţa”.

„Africa doreşte să dărâme uşa noastră şi Bruxelles-ul nu ne protejează. Ungaria şi Europa înfruntă un val de imigraţie în masă care pune în pericol modul de viaţă al cetăţenilor noştri. Europa este ţinta unei invazii. Situaţia este aceea că cei care nu blochează imigraţia la graniţele lor vor fi pierduţi”, a mai susţinut Orbán.

Avertizările lui Orbán le completează pe cele ale lui Kövér, în condiţiile în care guvernul global este implementat de tehnocraţi nealeşi în Bruxelles care transformă în mod sistematic civilizaţia occidentală prin ştergerea principiilor tradiţionale, prin otrăvirea culturii şi inundarea Europei cu milioane de străini care au valori extrem de diferite.

În 8 aprilie, ungurii se vor prezenta la secţiile de votare în cadrul unui scrutin crucial care nu va afecta doar viitorul imediat al Ungariei, ci va modela destinul Europei, conform unor analişti media.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe